maanantai 8. heinäkuuta 2013

The Outnet -koukussa

Oumai, olen jäänyt pahasti koukkuun laatumerkkejä alennuksella myyvään Outnet.comiin – onko sielunsiskoja tai -veljiä? Tänään postiluukustani tipahti tilaus, josta pidän tosin vain yhden vaatteen, mutta lisää tekisi mieli.

The Outnet. Mikä shoppaajan helvetillinen paratiisi, sillä tahtoisin sieltä jos jonkinmoista. Käväisen sivustolla vielä ainakin kerran päivässä – ei hyvä.

Kelpuuttaisin kaappiini esim. nämä:
Rahalla saa ja ponilla pääsee, pah. Ensi elämässä olen sitten RIKAS, kuulitteko? :D

Noh, leikki leikkinä, mutta tuollaiset Burberryn saappaat (ylimpänä) tarvitsisin toden teolla, sillä monta vuotta palvelleet nahkasaappaani sanoivat vihdoin sopimuksensa irti viime talvena. Ne olivat äidin perintöä ja ehtaa laatua. Burberryn pyytämä hinta 600 euroa kenkäparista on siltikin liikaa... Samantyyppiset jostain, ehkäpä?

Tuo Missonin huivi sen sijaan voisi hyvinkin olla harkintalistalla – ihanan pehmeitä ja eihän sitä nyt saa paleltua talvella, vai mitä?

Onko teillä koukutuskauppoja ja jos, niin mitä?

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Tuo on vaarallinen kauppa! Sitä huomaa katselevansa täydellisiä kenkuleita "vain" muutamalla satasella. Joka ei tosin ole paljoa alkuperäiseen hintaan nähden, mutta tällä palkalla ne ovat silti aivan liikaa.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :D Siksi y r i t ä n pitää järjen päässä ja tolkun lompsassa. Luvalla sitten ostan asioita, joita voin ihan oikeasti kuvitella käyttäväni vielä kymmenen vuoden päästä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!