torstai 4. heinäkuuta 2013

Mango Lookbook June 2013

Mangon Lookbookissa näkyy jo syksyiset tuulet, vaikka kyse on kesäkuun uutuuksista. Odottaako kukaan muu jo peittävämpää pukeutumista?

Aina heinäkuun koittaessa itselleni iskee jo pieni kaipuu tulevaan syksyyn – ihanaa, kun saa siirtyä käyttämään peittäviä sukkahousuja, paksumpia takkeja ja tummanpuhuvaa muotia. Vastikään alennusmyynnistä hankkimani Mangon niittihame kutkuttelee kovasti, mutta se kaipaa ehdottomasti kaverikseen peittävät sukkikset, sillä muuten lopputulos on liian paljastava.

Inspiroiko tämä jo syyspukeutumiseen, vai näkyykö kuvissa mielestänne vielä kesä?

Farkkupaita on ehdottomasti tilauksessa seuraavalle syksylle (ja miksei kesällekin). Onneksi sellainen on jo matkalla H&M:n valikoimista.

<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Pelkkä ajatus syksystä ahdistaa, kun kesälomakin on vielä pitämättä! Sitten loman jälkeen voi jo ajatella niitä farkkuja ja paksumpia sukkiksia.. Ainut mitä odota, on saappaiden ja nahkatakkien ja kauniiden neuleiden käyttöä. Ei ne silti voita kesäpukeutumista! Amen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi saappaat <3. Saappaat on kyllä parhautta ehdottomasti. Itse en käytä kesällä sukkiksia lainkaan, minkä vuoksi niitä kaipaa jo tässä vaiheessa kesää..

   Poista
 2. Mä miellän nää kyllä vielä ihan kesävaatteiksi. Tai no mulla syksyvaatteet on samat melkeinpä kuin kesäiltoinakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Itselläni tuo nahka ja ruutukuosi viittaavat jo vahvasti syksyyn, tosin alin kuva on aika kesäinen.

   Onneksi on Suomi ja suomalaiset vuodenajat, saadaan pitää kaikkia mahdollisia tamineita <3.

   Poista
 3. Eijeijei! Yleensä olen kaivannut syksyä jossain vaiheessa, mutta tuntuu, että tällä kertaa kesä voisi jatkua vaikka kuinka pitkään. Vasta elokuussa alkava loma voi toki vaikuttaa tähän, vielä menen kesäpukeutumisella kuitenkin mielellään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loman sijoittaminen kesän loppuun todella pidentää kesää, olen samaa mieltä. Mutta ei ehkä sittenkään hyvällä tavalla - "siis eikö se muun loomaa iiikiinäää alaaaa?!" :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!