maanantai 15. heinäkuuta 2013

Laatua kaappiin: Harmaa kashmirneule

Otin ja ostin sitten Outnetista vihdoin ja viimein himoitsemani harmaan kashmir-neuleen. Ihanan kevyt unelma on laadukas ja aikaa kestävä neule, joka tulee pysymään kaapissani taatusti ainakin kymmenen vuotta – varmasti enemmänkin.

Iris & Ink Fine-Knit Cashmere Sweater tipahti postilootaani, ou jes. Toivottavasti se on vielä oikeaa kokoa, sillä tuon pitää olla täysin tyköistuva, jotta homma toimii. Pohdin pitkään S-koon ja XS-koon välillä, mutta päädyin silti suurempaan – toivottavasti päätös oli oikea.Kaapissani on ollut neuleista huutava pula, joten tämä kaunokainen tulee ehtaan tarpeeseen. Ajaton malli ja 100 prosentin kashmir materiaalina takaavat sen, että käyttöä tulee. 

Toki kashmiriakin on osattava hoitaa ja huoltaa. Siksi näitä neuleita pidetään kuin kukkasia kämmenellä, eli ei mökillä ;D.

Innoissani rakentelin vielä muutaman setin uuden suosikkini ympärille, koska en pääse sitä (vielä) sovittelemaan.


Sets build on grey cashmerePunaiset korkkarit ovat himoituslistalla, samoin kuin tuo oranssi Tory Burch. Niihin ei kuitenkaan nyt ole varaa, pahus, joten ehkäpä sitten ensi kaudella. Muutama statement vielä ja I'm good to go!

<3 Hannele

2 kommenttia:

 1. Anonyymi7/15/2013

  Siis miten voit kirjoitella tällaista ennen kuin olet edes saanut vaatteen käsiisi? "Tulee pysymään kaapissani ainakin kymmenen vuotta" ja "Ajaton malli ja 100% kashmir takaavat, että käytettyä tulee" kuulostavat ihan siltä, että rouva siellä nyt yrittää vielä itselleen vakuutella että KANNATTAVA OSTOS OLI, VAIKKA KALLIS OLIKIN :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos paita osoittautuu joksikin muuksi, se lähtee palautukseen. Ylipäätään merkki ja tuo 100 prosentin kashmir materiaalina lupaavat kuitenkin sen verran paljon, että tuskin paita sudeksi osoittautuu.

   Malli on erittäin ajaton ja laadukas materiaali takaa sen, että se pysyy hyvänä pitkään ja pidempään, sillä aito kashmir on materiaalina aivan omaa luokkaansa (kokeilehan joskus). Siksi tiedän tuon oikeastaan jo ennen kuin olen koko paitaa päässyt edes hypistelemään. Jos kuitenkin malli ei ole aivan sellainen kuin haluan, se lähtee palautukseen, mutta kuvien perusteella tuo on juuri sellainen, mikä pysyy kaapissa pitkään ja pidempään. Sataprosenttista kashmiria ei tarvitse arvuutella, sen tietää että se on hyvä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!