keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Se toinen kenkä -palsta aukeaa – kerro tarinasi blogissani!

Millaista on elää sinun kengissäsi? Mikä ärsyttää, hävettää tai ihastuttaa? Kerro tarinasi blogissani anonyymina tai nimellä – uusi vieraspalsta aukeaa!

Tytärpuoleni kysyi minulta viikonloppuna, kuka haluaisin olla, jos valita saa kenet tahansa tällä hetkellä elossa olevan ihmisen – fiktiivisen tai ihan oikean. Hänen vastauksensa oli (tietysti) Serena van der Woodsen, mutta itse mietin ja mietin, enkä kertakaikkiaan keksinyt yhtään ainoata, jonka saappaisiin uskaltaisin vaihtaa pelkän ulkokuoren perusteella.

Kenen kenkä luonnosvaiheessa? No tiedät varmasti!

Ihmisen elämästä voi olettaa niin paljon ja tietää niin vähän. Tunnen monia ihmisiä, joiden elämä näyttää todella upealta ulospäin, mutta kaunis ulkokuori peittoaa sisälleen hirmuisen määrän surua, vihaa, väärinymmärrystä ja selviytymistä.
On myös helppoa tuomita ja tietää enemmän kuin joku muu vain siksi, ettei ole kokenut samoja asioita elämässään kuin he. Tieto ja tarinat luovat ympärilleen ymmärrystä, viisautta ja ehkä kaukonäköisyyttäkin, joten siksi haluaisin heittää palloa nyt teille lukijoille:

Onko sinun elämässäsi asioita, joista haluaisit puhua? Ärsyttääkö työpaikan tytöttely, pahoitatko mielesi ulkopuolisten käytöksestä tai haluaisitko kertoa kokemuksiasi vaikeasta sisarsuhteestasi? 

Julkaisen anonyymina tai omalla nimellä kirjoitettuja tarinoita aina välillä täällä blogissa, joten jos haluat kirjoittaa mieltäsi askarruttavasta tai painavasta asiasta, laita sähköpostia osoitteeseen mrs.l.blog(atmerkki)gmail.com.

Postit ovat luonnollisesti luottamuksellisia, enkä lähetä niitä eteenpäin kenellekään. Julkaisen blogissani vain julkaistavaksi tarkoitetut tekstit. 

Toivottavasti saan postia pian!

<3 Hannele

Ps. Kuvat Manolo Blahnikin taidokkaita luonnoksia. Ja ensimmäisessä kuvassa tietysti Carrien hääkenkä – arvasin, että tietäisit!

4 kommenttia:

 1. Arvasit väärin, en tiennyt. :D

  Ihana ajatus, että pääsee halutessaan päästämään höyryjä, purkamaan mieltä. :)

  Jos saisin valita, olisin joku menestynyt kaunis ihminen, jolla olisi varaa matkustella ja nähdä erilaisia kulttuureja. :) olisi myös kiva nähdä, että näkeekö joku ulkoisesti täydellinen immeinen itsessään vikoja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten et muka tiennyt?! :D

   Jään odottamaan höyrypostia.

   Poista
 2. Tunnistin heti! :D Kiva idea, odotan mielenkiinnolla vieraskenkä -tekstejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ja toivottavasti niitä joku lähettelee...

   Poista

Kiitos kommentistasi!