perjantai 5. heinäkuuta 2013

Viikonloppukukkia

Kotonamme ei tällä hetkellä kasva yksikään kasvi, koska kaikki ikkunat on teipattu umpeen julkisivuremontin vuoksi ja luonnonvalo pääsee heikosti sisään. Korvaan kukkivien kasvien, värien ja kauneuden puutosta upeilla liljoilla, jotka ovat jo yksinään todella näyttäviä katseenkerääjiä.

Katsokaa vaikka tätäkin kaunotarta!Olen aina pitänyt vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen yhdistelmästä ja tällä hetkellä se taitaa olla supertrendikäskin. ;) Suomessa kukat ovat yleensä aika kalliita muihin maihin verrattuna, mutta yksinäinen lilja vaasissa kestää useamman viikon, kunhan sitä hoitaa hyvin, eikä kukka tainnut maksaa kuin viisi euroa.

Omistan yleensä torstain viikonloppusiivoukselle, mutta eilen laiskottelin, joten nyt se olisi edessäpäin vielä... En ole mikään siivousnatsi, mutta on ihanaa herätä puhtaaseen kotiin vapaapäivänä, nauttia kahvit pitkän kaavan kautta ja ihan vain fiilistellä omaa rauhaa.

Jos muuten tässä vaiheessa huokaiset ahdistuksesta, niin vilkaisehan tätä postausta, josko siitä olisi vinkiksi.

Rauhoittumisen lisäksi omistan tämän viikonlopun kuntoilulle, sillä olen pitänyt aiiiivan liian pitkää taukoa juoksemisesta. Nyt täytyy ryhdistäytyä. ;)

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!