maanantai 8. heinäkuuta 2013

Ekotuoksu Acorelle Lotus Bambou

Suhtautumisen luonnonkosmetiikkaan on ollut melko välinpitämätöntä. Kuvittelin, että ekotuotteet eivät voi tuntua luksukselta, vaan ovat jonkinmoisia kompromisseja hemmottelun kustannuksella. Löysin kuitenkin uuden suosikkituoksusarjani yllättäen bio-sarja Acorellesta, joka on ehdottomasti ylellisyyttä parhaimmillaan.

Pidän raikkaista ja melko kevyistä tuoksuista, eikä Sen Oikean löytäminen ole yleensä kovinkaan helppoa. Kosmetiikkaliikkeiden tuoksuosastoilla pää menee pyörälle ja migreenipotilaana en kovin mielelläni siksi ostelekaan tuoksuja kovin usein. Suurin osa vesistä on myös todella voimakkaita, kaiketi siksi, että niiden on tarkoitus kestää mahdollisimman pitkään.

Minä pidän kuitenkin enemmän kevyestä ja hennosta tuoksusta.

Sain työni kautta mahdollisuuden kokeilla Acorelle-tuoksusarjaa ja nämä keveät luonnontuoksut sopivat minulle paremmin kuin hyvin. Tämä saamani Lotus Bambou -tuoksu toimii samalla muuten myös huonetuoksuna, jos toiveissa on rauhoittava ja rentoutunut tunnelma.

Täydellinen kesätuoksu siis. ;)
Sarjasta löytyy muistaakseni kahdeksan eri tuoksua, joista jokaisen luvataan vaikuttavan jollain tapaa olotilaan: yksi piristää, toinen helpottaa nukahtamista ja niin edelleen.

Voimakkaampien tuoksujen ystäville on tarjolla myös eu de perfume.

<3 Hannele

Tuote on saatu ilmaiseksi työn puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!