maanantai 8. huhtikuuta 2013

They're Real – se oikeasti hyvä ripsari

Hui mikä postausväli! Toisinaan sitä voisi bloggailla vaikka viisi kertaa päivässä ja välillä käy näin – toisaalta tauko on tehnyt terää, sillä elämässä on ollut nyt kaikenlaista reissua ja työjuttua, minkä vuoksi aikaa kirjoitteluun ei ole jäänyt.

Aloitetaan tauon täyttö uuden ja ehdottoman suosikkituotteen hehkutuksesta:

Sain siskoltani ennen joulua ylijäämäisen They're Real -ripsivärin, joka osoittautui todelliseksi löydöksi – harva kosmetiikka todella lunastaa lupauksensa näin tehokkaasti.

Tässä kuvassa mennään jo ripsivärin JÄMILLÄ, eli peittoaa edelleen perusmerkit mennen tullen. 
Benefitin They're Real nimittäin taivuttaa ja ripset näyttävät melkeinpä tuplasti niin pitkiltä, kuin muiden merkkien tököteillä – tykkään! Väriä myös tulee juuri sopivasti, eli ripset eivät näytä hämähäkin koivilta, vaan kauniilta ja kaarevilta.Ainoa miinus oli hankala tilaus, sillä esimerkiksi Benefitin kautta tilatessa ripsarin hinta tuplaantuu, kun tullimaksut pärähtävät päälle. Onneksi huomasin nyt, että brittikauppa Look Fantastic.com postittaa suosikkiani myös Suomeen – jee!

Että räpyräpy vaan.

<3 Hannele


18 kommenttia:

 1. Ootko käyttäny ripsientaivutinta ennen ripsarin laittoa, vai taivuttaako ripsari muka noin mahtavasti?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse asiassa en koskaan taivuta ripsiäni, koska ne ovat jo luonnostaan melko taipuisat, eli hmmm... En osaa sanoa kuules? :D

   Mutta pidentyvät aivan silmissä! Ja ainahan voi ensin taivutella ja sitten laittaa väriä :)

   Poista
 2. Mulla on just lähössä LookFantastic-tilaus. Pitäsköhän laittaa kokeiluun!

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää räpsyt! Miten sujuu poistaminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru :). Hyvin sujuu – vetelen yleensä meikin vain Doven saippualla pois, joka ei ole ainakaan vielä kuivattanut nassuani. Lopun silmämeikin poistan sitten silmämeikinpoistoaineella.

   INHOAN vedenkestäviä ripsareita, joita ei meinaa millään saada pois silmistä :D.

   Poista
 4. Vaude!
  Kiva, kun palasit. Oli jo ikävä juttujasi... :D

  VastaaPoista
 5. Jaahas! Luulen löytäneeni vihdoin sen oikean Cliniquelta, mutta tääkin kiinnostaa. mitenköhän kestää tällaisella itkusilmällä? En siis itkeskele kokoajan, mutta ne vetistää; pakkasella, kevätpölyssä ja tuulessa, siitepölyaikaan... aika usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Vaikea sanoa. Itselläni tuo pysyy kyllä hyvin, tosin loppupäivästä kulmakarvojen alle yleensä ilmestyy pienen pieni töhry, mutta muuten tämä on kyllä niin kuningasripsari, että tuollaiset pienet ongelmat kestää kyllä.

   Poista
 6. Itselläni on niin hankalat räpsyttimet, että ainut ja toimiva mascara on löytynyt YSL vedenkestävästä perusmallista. Piikkisuorat, perusmaskaralla samantien suoristuvat, silmälasien ja aurinkolasien linsseihin hankaavat räpsyt ovat haasteelliset. Monen virheellisen kokeilun kautta palaan aina tähän YSL:n varmaksi koettuun kultakimpaleeseen :) Mutta uteliaisuus heräsi ja se, että suoristuuko tuo ripsi taivutuksen jälkeen hetkessä, kun laittaa tuota "märkää" tököttiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi4/10/2013

   Jos ongelmana on nopeasti suoristuvat ripset, niin kannattaa välttää ei-vedenkestäviä. Juju on siinä, että vedenkestävä kuivuu ripsiin hieman nopeammin, eivätkä ne ehdi suoristua.

   Täällä toinen saman ongelman kanssa painiva, joku tästä joskus vinkkasi, ja rupesi löytymään niitä itsellekin toimivia ripsareita :D

   Emmi-Maria

   Poista
  2. Juuri näin Emmi-Maria, tämän olen tiennyt jo kohta pari vuosikymmentä :) Mutta on näissä vedenkestävissäkin eroja ja kohdallani YSL on osoittautunut parhaaksi kaiken suhteen. Lisäksi kun tähän yhdistää ns. herkät silmät, niin kombo on mahtava.

   Poista
 7. Itsehän en siis taivuta ripsiä ollenkaan, koska ne menevät ihan kiemuralle muuten, eli en osaa oikein sanoa :D. Mutta mielestäni huomattavasti näyttävämmät ripset saa kyllä tällä tökötillä ja yleensä ripseni latistuvat päivän aikana – tällä ei samaa efektiä ole...

  VastaaPoista
 8. Mitä hel****ä?? Törkeet ripset. Meen tilaamaan -->

  VastaaPoista
 9. Sieltä tilasin sen yksilön, jonka annoin sulle. Näytäupealtakaupasta siis. Redkenit siellä myös halvempia ku Suomessa. Oot rakas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa? Jee :). Tilasin sieltä ne ripsarit, mutta oli kortin numba menny väärin, joten nyt vielä oottelen niitä :).

   Rakas sääki ja ihanaa ku tuut kohta takas Suomeen. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!