keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Sista Dagen!

Ah, viimeinen päivä toimistolla on ohi ja kuopattu! Okei – kuukauteen, heh, eli en nyt aivan täydellistä katoamistemppua ole tekemässä, enkä kyllä haluaisikaan. Elokuun paluuta silmällä pitäen tuunailin jo hieman työpistettä, jotta töihin paluu sujuu loman jälkeen mukavammin. 

JEE, loma on kahden päivän päässä. <3 Teillä tulee varmaan jo kurkusta ulos nämä meikäläisen lomahehkutukset, pahoittelut. Kärsimästänne mielipahasta saatte hyvitykseksi kuvan toimistomme uudesta sydäntensärkijästä:


Ihana minimies aloitti meillä JUST tänään kun meikä lähti. Ihan mun tuuria ;D.

Kun hommat olivat tarpeeksi paketissa elokuuta ajatellen, käänsin katseeni työpisteen tuunailuun. Otin teille myös ennen-kuvan, jossa on pierunhajuinen ällöpylly-pöytä, mutta tietysti siirsin sen työkoneelle muiden työkuvien kanssa ja poistin *naps* vaan. 

Saatte siis tyytyä vain näihin jälkeen-kuviin. Tämä on itse asiassa toinen kahdesta työpisteestäni, sillä vietän aamupäivät muualla. Sekin tuo omalta osaltaan vaihtelua päivään, kun siirtyy paikasta x paikkaan jännäkakka aina kesken kaiken :D. Värikkäät kirjat ja muutama inspiroiva kuva (niin ja kunnon siivous) tekevät terää, vai mitä? 

Tarkoituksena on hankkia lisää inspiroivia kuvia ja värejä ympärille, muutama kasvikin tekisi terää (ja karkkipurkki, se pitää olla keljun päivän varalle <3). 

Mikä teitä inspiroi töissä? Vaikuttaako työpiste ollenkaan, vai onko aivan sama miltä ympärillä näyttää kunhan vehkeet toimii? :)

<3 Hannele

2 kommenttia:

 1. Voi kun kivan inspiroivia työpiste, värikkyys tekee siitä minusta upean. Ja tuo laiva juttu on niin kaunis ajatelma.

  Minun ei töisssä varsinaisesti tarvitse inspiroitua kun työ ei ole mitenkään luovaa (vaikka kai HR voisi sitäkin olla?). Mutta omassani on olemassa ns. työseinä ja vapaa-aika seinä. Eli sermeistä toisessa on kiinni työhön liittyviä papereita joita tarvitaan muistin tukena joka päivä ja toisessa on sitten upeita maisemia Irlannista, kaunista kuvitusta Tallinnasta ja muutama muu itselleni tärkeä kuva. Ehkä voisin harkita sen vapaa-aika puolen kuvaamista ennen loman alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minusta ei-luovassakin työssä tarvitaan inspiraatiota, ihan vain jotta päivät sujuisivat mukavammin :). Siistiin ja viihtyisään huoneeseen on vain niin paljon mukavampaa tulla, kuin harmaaseen paperikasaan.

   Ihanilta kuulostavat nuo sinunkin matkakuvasi :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!