keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

MRS.L in WhatIWear.com

What I Wear -sivusto on kansainvälisesti tunnettu tyylisaitti, joka kerää parhaat tyylit koko maailmalta yhdelle sivustolle. Ja nyt he kutsuivat myös minun pienen MRS.L-blogini mukaan, aikamoista!

I got an invitation from What I Wear.com to join there site, wow! So now you can find my little blog from there as well.  

Hei kullat ja tervehdys mökiltä! Olen jo nyt ihan spagettia – tää relaksointi toimii! <3 Nuka sai hillittömän onnellisuuskohtauksen tajuttuaan missä me ollaan. Myös vanhempieni luona se sekoaa täysin. Kotona taas, hmmm... Ilmeisesti kerrostalokaksio ei ole se onnellisin paikka pienelle koiralle – toivottavasti saamme kotimme talvella myytyä, jotta uuden kodin etsintä voi alkaa, sillä näköjään se tekisi myös pienen karvaturrin aikalailla onnellisemmaksi.

Mutta asiaan. Sain kutsun What I Wear -sivustolta liittyä remmiin mukaan ja olen otettu, että kansainvälisesti tunnettu saitti kaipaa meikäläisen tyylituntemusta joukkoonsa. Vautsivau. Sivusto kokoaa yhteen asukuvia ympäri maailmaa, joten inspiraatiota kaipailevien kannattaa klikkailla itsensä sivustolle.


This is my first post in English, but it's time to turn this on now, since I'm hoping to reach people all over the world now that I got invited to What I Wear.com.  MRS.L is a blog about living and loving in Helsinki, Finland by 30-year-old lady – style, interior decoration and just life itself. 

You can also find me from Bloglovin and read my blog through Blogger. 

Hope you have a good time in my blog!

<3 Hannele

4 kommenttia:

  1. Wau, onneksi olkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, thanks! :) Sinne voi tosin muutkin rekisteröityä ja liittyä ihan ilman kutsuakin :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!