torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesälomasuunnitelmia

Enää ensi viikko ja jään lomalle, aaaah! Viimeiset työpäivät kuluvat vielä Hyvinkään asuntomessuilla, joten pääsen irrottautumaan toimistolta jo keskiviikkona. Ensimmäistä lomapäivää aiomme juhlistaa brunssilla ja Helsinki-päivällä perheen kesken. Töihin pitää palata vasta elokuun puolessa välissä, joten silkkaa vapaana kirmaamista luvassa seuraavat neljä viikkoa... Että mitäs sitten keksis?

Tuntuu, että jokainen päivä on toisensa toisto - tuntuuko teistä koskaan siltä? Tilanne on aina sama tähän aikaan vuodesta, kun aika matelee ja päässä kiemurtelee vain neljä kirjainta: L ja O ja M ja A.


Ensimmäistä lomapäivää vietämme Helsingissä ainakin hyvän brunssin merkeissä ja ehkäpä Suomenlinnan visiitillä tai pienellä kulttuurikierroksella, mutta pidätämme oikeuden sanaan ehkä - loma on täydellinen silloin, kun saa liikkua vapaasti mutu-tuntumalla ja Jos huvittaa -fiiliksellä.

Olisiko teilä hyviä ideoita Helsinki-tekemiseksi?


Ensimmäisellä lomaviikolla suuntaammekin sitten Pohjanmaalle rakkaan perheeni luokse ja mökkiä katsomaan, eli toisin sanoen nukkumaan, saunomaan, syömään ja pölöttämään aivot pellolle.
Paita: H&M
Koru: Mango
Hame: H&M
Kengät: H&M
Hannele: Äiti&Isä Oy

Olemme päättäneet jättää suurimman osan lomaa suunnittelematta, vaikka tietysti jotain on mielessä. Käy nimittäin liian helposti niin että kesäkalenteri täyttyy reissusta toisensa jälkeen, jolloin sille tärkeimmälle, eli lomailulle, ei jää paljoakaan aikaa. Minähän haluan lukea järkyttävän määrän kirjoja, syödä jotain hyvää ja sitten taas lukea hieman lisää kirjoja.

Elokuun puolessa välissä palataan töihin (mutta ei puhuta siitä vielä koska), onneksi olemme varanneet läheisten ystävieni kanssa löhöloman Turkkiin syyskuun toiselle viikolle, jotta tahti ei pääse kiihtymään liian hurjaksi.

KYLLÄ LOMA ON KIVA JUTTU. Nyt jos se vielä vaikka alkaisi, niin olisi vielä kivempaa. Noh, onneksi kohta on viikonloppu...

<3 Hannele

2 kommenttia:

 1. Samankaltaisia aatoksia lomailusta myös tällä suunnalla :) Noh, viikko ollaan Kroatiassa, mutta sen jälkeen kokonaiset kolme viikkoa lähestulkoon vailla mitään järeitä suunnitelmia ja aikatauluja. Tai noh, onhan siellä jotain pientä, muttei mitään, mitä ei tilanteen mukaan voisi muuttaa. Ihanaa :)

  Hyvää lomanodotusta sinne suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä samaa! :) JA NIIN ONKI IHANAA, can't wait <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!