lauantai 6. heinäkuuta 2013

Kesän suosikkimekko

Maksimitta on kesän monikäyttöisin ystävä, jonka voi pukea päälle niin mökkireissulle kuin juhliinkin, kunhan asusteet vaihtuvat. Itse olen kulkenut omassani melkeinpä koko kesän työpäiviä lukuun ottamatta, sillä pehmeä materiaali ja löysä malli tekevät tästä ihan huikean löhömekon. Vielä jos saisin aikaiseksi lyhentää helmaa hiukan.

Ah, maksimekot! Miten ikinä koskaan saatoin epäillä niiden sopivuutta omalle kropalleni? Okei, onhan tämä tällä hetkellä vielä hivenen liian pitkä, mutta kotikäytössä ja rannalla se menee paremmin kuin hyvin.



 



Korvakorut: Accessories
Mekko: H&M

Mininaisen siluetti vieläpä pitenee hienosti, kun maksimekkoon yhdistää korkeakorkoiset kengät ja antaa palaa. Että se niistä pukeutumissäännöistä, joiden mukaan pitkä mekko ei käy lyhyelle naiselle - pah.

Kesän suosikkimekko on siis valittu ja mekon mallisia rusketusraitoja odottelen. Jos ihastuit omaani, löydät vielä muutaman kappaleen hieman eri kuosilla täältä. Harmillisesti jäljellä on enää vain kokoa 34, mutta tämä on sellainen malli, että niin pieni koko menee varmasti vielä 38-kokoisellekin naiselle.

<3 Hannele

4 kommenttia:

 1. Haukku etsii edullista ja istuvaa maksimekkoa, vielä ei ole löytynyt! Ei edes halpavaatteiden mekasta eli Penneysistä/Primarkista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan. Nyt on vielä alennusmyynnit meneillään, eli ehkäpä se rouvakin löytää vielä omansa :).

   Poista
 2. Voi mitä upeita kuvia! Ai jotain vaatettako oli tarkoitus katsoa? Ei, kyllä minä katsoin kauniita kuvia ja upeaa mallia niissä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!