sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesäoloja

Tänään olemme viettäneet Nukanakin kanssa hellepäivää ihan kaksin: Hesarin lukua auringossa, luun narskuttelua ja sen sellaista. On ihan mukava ottaa sunnuntait rentoutumisen kannalta, sillä ensi viikosta on tulossa hitusen hetkinen, kun kaikki työt on saatava valmiiksi ennen lomaa. 

Ah, enää TJ 5 ja niistäkin kaksi viimeistä päivää Hyvinkään Asuntomessuilla. Jokos te väsytte näihin mun lomahehkutuksiin? Aahhahaha, olen pahoillani, mutta kuukauden hyppytunti töistä tekee niin terää, että sitä on pakko hitusen hehkutella.
  
Hame: Seppälä
Paita: H&M
Koru: We Style
Sandaalit: Havaianas
Olotila: Letkeä, Nukanakista kuulemma myös hieman kinkunhimoinen

Blogista en näillä näkymin ole pitämässä lomaa, sillä miten voisin olla muka kuukauden ilman teitä lukijoita? No en mitenkään.

Eilen aloittelin muuten jälleen uutta kuntorutistusta ja toiveena olisi mieletön bikinibody syyskuun Turkin reissua varten. Etenkin käsivarret ja takamus kaipaisivat hyviä kiinteytysliikkeitä, löytyisikö vinkkejä?

Ruokavalio minulla on muuttunut kuukauden sisällä aikamoisesti ja lääkärin määräyksestä vieläpä. Ei mitään dramaattista, mutta erään sokeriaineenvaihdunnallisen jutun vuoksi minut on määrätty karppikuurille. Voitte kuvitella, miten kauhuissani olin aluksi, mutta nyt tämä tuntuu ehdottomasti parhaalta ruokavaliolta minulle, kun verensokeri ei enää seilaile ees ja taas jatkuvasti. Huomaan myös syöväni paremmin ja entistä monipuolisemmin, kun pasta, perunat oa leivät ovat jääneet täysin pois lautaselta, sillä kasviksia ja vihanneksia tulee syötyä huomattavasti enemmän kuin aiemmin, sen sijaan herkkupäiviä on huomattavasti vähemmän.

Ruokavaliosta ja kuntoilusta mahdollisesti lisää myöhemmin, kiinnostaisiko aihe?

Ihanaista hellesunnuntaita kaikille!

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!