tiistai 9. heinäkuuta 2013

Tosielämän tositelevisiota

Huh, mitä kiirusta! Viimeiset päivät ennen lomaa ovat aikamoista melskettä, mutta onneksi sentään kivaa melskettä. Jännityksellä odotan, ehdinkö siivota pöydän kauniiksi odottamaan syksyn työurakkaa, koska toiveissa olisi jonkinmoista työpisteen tuunausta. 

Arvatkaapas missä kävin juoksupysähdyin tänään? Hell's Kitchenia kuvataan para-aikaa ja kävin pärtsäilemässä paikan päällä. Lavasteet eivät jätä kyllä ketään kylmäksi!


Osa kuvista on tosin jo viime viikolta, jolloin esittelyssä olivat kilpailijat ja tuomarit. Onko muiden mielestä keittiömestari Sauli Kemppainen ehkä maailman pelottavin mies ikinä heti Gordonin jälkeen? Huuh. Vielä tuo ylävalo, näen painajaisia.Kumpi voittaa, tytöt vai pojat?

Tositelevisiolta tuntuu tämä omakin elämä tällä hetkellä, mutta onneksi TJ3! Olen niin onnellinen (hehkuutustaas). Jatkuvasti suunnittelen mitä kaikkea keksinkään lomalla ja millaisessa asennossa milloinkin pötköttelen, aaaah. 

Ennen lomaa pitäisi kaikkien muiden juttujen lisäksi saattaa vielä työpiste parempaan kuntoon, sillä tällä hetkellä se on vähintäänkin harmaa ja ruma, ei lainkaan inspiroiva. Olisikos ideoita? 

<3 Hannele


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!