sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hyvinkään Asuntomessut

Hyvinkään Asuntomessujen anti oli tänä vuonna mielestäni parempi kuin edellisinä vuosina, esimerkiksi Tampereella talot muistuttivat huomattavasti enemmän toisiaan. Vielä jäin kuitenkin kaipaamaan "sitä jotain", mikä suomalaisilta talovalmistajilta tuntuu puuttuvan melkeinpä aina (ja mikä ruotsalaisilla talovalmistajilla melkeinpä aina on) – tiettyä asumisen ylellisyyttä ja tyylikkyyttä. 

Valmistautukaa kaikkien aikojen pisimpään postaukseen ja järkyttävään kuvaoksennukseen: Tämä yllä näkyvä oli yksi messujen edullisimmista, mutta silti yksi toimivimmista: Tunturikoivun huonejako oli juuri täydellinen ja messutalon hinta "vain" 315 000 euroa. Summaa saa vielä tingittyä alaspäin, kun kaikki messuja varten tehdyt krumeluurit riisutaan pois.


Kimaltelevaa laattaa oli käytetty monessa kohteessa ja kovin miellytti meikäläisen silmää. Tosin se onkin sitten toinen seikka, miten hyvin tuollainen kestää aikaa ja muodin muutoksia...?


IHANAIHANAIHANA tämä eteisaula!Aika monessa eteisaulassa oli hyödynnetty erillistä vaatehuonetta päällysvaatteille ja monessa oli sijoitettu vielä pyykkihuolto vaatehuoneen kanssa samaan tilaan – hyvin käytännöllistä ja järkevää etenkin lapsiperheitä ajatellen, kun oven voi vain vetää kiinni ja tadaa – eteinen on siisti!


Ikävä mun kotipianoa, se on just tällanen <3. Odottelen kotia, jonne se mahtuisi. 
Helena Karihtala on suunnitellut yllä ja alla näkyvien kuvien asunnon mustikansinisellä. Jotenkin tarvitsen vielä totuttelua tuohon 90-lukua henkivään värimaailmaan :). Kivenherrassa (kuvat alla) oli mielestäni ehdottomasti toimivin kodinhoito-kombo ja kohde voittikin palkinnon hyvästä huollettavuudesta. Kodinhoitohuone siivouskaappeineen on sijoitettu heti eteisen viereen ja suuri huone on kaapein jaettu myös vaatehuoneeksi – tykkään. Tosin unelmissani mun tuleva walk in näyttää hitusen ylellisemmältä ;D. 

Ruokaa ja skumppaa oli tarjolla melkein joka pisteessä, ähky <3.

Kivenherran päämakkarista näkymä porealtaalle ja ulos. Ah.
Oma suosikkin kohteista taisi olla Rock-Kivitalon "Cliff". Täysvalkoinen näyttää puhuttavan minua edelleen oikeastaan eniten, vaikka sisustussuuntaus on ollut jo naurettavan pitkään yksi suosituimmista – mutta miten voisin vastustaa kaikkea tuota valoa? En voi.


Etenkin saunaosasto vei sydämeni <3.


Myös Dekon sisustama "Maja" oli aika huikea sisältä! Ulkoa se oli kuitenkin ehkä liian erikoinen minun makuuni.


Amorphiksen jäsenen oma koti löytyy myös messuilta ja sisustus oli tietysti rock-henkinen. Muuten asunto oli aivan mieletön, mutta saunan tulilieskat olivat ehkä hitusen liikaa... :D


Huh, mikä määrä kuvia! Ja tässä oli vasta vähän maistiaisia. Jos kodin hankkiminen on mielessä, kehotan ehdottomasti vierailemaan messuilla :).

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Apuaaaaa mitä ihanuuksia! Ihan hiukan iskee remppakuume! Musta keittiö on nyt ainakin saatava heti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Sanos muuta, ihan hillitön TALOkuume.

      Poista

Kiitos kommentistasi!