maanantai 10. maaliskuuta 2014

Koti löytyi, vihdoinkin!

Oi onnea. Meille löytyi vihdoin väliaikainen kotiluola Helsingin keskustasta, mutta sitten kuitenkin läheltä luontoa. Metroasemalle on lyhyt matka, mutta suoraan parvekkeelta avautuu ihana meri ja näkymä kesäiseen saaristoon.

Valitettavasti kuvia ei asunnosta ole muuten kuin näitä asuntoyhtiön esittelykuvia. Tunnelmaa voi kuitenkin haeskella – suuret ikkunat, paljon valoa ja toimivaa suunnittelua. Lisää kuvia tarjoilen sitten, kun pääsemme muutaman viikon sisällä muuttamaan uuteen kotiin.
Erityisen onnellinen olen sauna- ja kylpyhuonetiloista, joka tuntuu ihanan suurelta pienen kylpyhuoneemme jälkeen. Ja mikä parasta – EI peilikaappeja! :D En voi sietää niitä. Oma henkilökohtainen suosikki-inhokkini, joihin aina kerääntyy kaikkea kakkaa ja ne usein näyttävätkin niin ikäviltä. Nyt niistä pääsee vihdoinkin eroon.

Ihanaa, ihanaa uusi koti – en malta odottaa muuttoa! Nyt ryhdyn suunnittelemaan sisustusta ja tekemään to do  -listaa muuttoa varten.

<3 Hannele

2 kommenttia:

 1. Jee! Oon niin onnellinen, että koti löyty. Vaikka, mitä mää nyt teen yövuoroissa? Niin ja siitäki oon onnellinen, että kirjotat taas niin usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Rakas <3. Kato nythän sää voit sitten ettiä meille esim. hyvää sohvatarjousta ja sänkyä? Siinäpä sulle puuhaa ;D. <3

   Huippua ku tuut kohta, sisko ei malta oottaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!