sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Rakkaudella, Hannele – blogiosoite ja nimi uusiksi!

Nonnih, kuten huomaatte blogi on saanut hieman päivitetyn ulkoasun ja tättärätää – myös nimi on vaihtunut! Hankala kaksikielisyys ja salanimeily vaihtui Rakkaudella, Hannele -nimeen ja sitä myötä myös blogini url-osoite on muuttunut: http://rakkaudellahannele.blogspot.fi/

Olen vaihtanut osoitteet Facebookiin ja Blogilistalle, mutta Bloglovinin systeemit ovat sen verran haastavia, että urlin muuttuminen kestää muutaman päivän... Toivottavasti saadaan nopeasti kaikki toimimaan, temppuileva tekniikka on sanotaanko nyt kauniisti että kikkelistä.

Nukanakin terveiset sinne ruudun toiselle puolelle: tänään saa nukkua. Tyyppi kaivautui vain syvemmälle peittojen uumeniin, kun huutelin lenkille räntäsateeseen ;). 


Blogimuutoksen myötä on hyvä kysyä myös ideoita mahdollisiin toivepostauksiin – mistä sinä siellä ruudun toisella puolella haluaisit lukea?

<3 Hannel

1 kommentti:

  1. Voisit tehdä postauksen sulle tärkeistä jutuista. Siis semmosista tuotteista ja tavaroista, jotka on VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ sun olemassaololle ja käytät niitä päivittäin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!