keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Raskausviikko 31

Raskausviikko 31 pärähti käyntiin tänään.. Ja mulla on maailman SUURIN maha, huuh! Sf-mitta huitelee reippaasti yläkäyrillä ja vatsan koko otetaan nyt seurantaan. Ilmeisesti minulla olisi vain paljon lapsivettä syystä tai toisesta (kuten muuten äitillänikin on ollut jokaisessa raskaudessa), bebellä kun on tilaa jumpata vielä toiselta puolelta toiselle. Noh, ehkäpä meidän suvun lapset vain tykkää siitä, että lääniä riittää? ;D

Tällä viikolla pikkuinen on 1,6 kiloa ja pituutta löytyy 36 senttiä.

Vannoin raskaaksi tullessani, etten esittelisi vatsaa blogin puolella nakkeversiona, mutta en voi vastustaa kiusausta – kattokaa nyt herranen aika tätä kupua! Tässä siis blogihistorian ensimmäiset ja mitä luultavimmin myös vihoviimeiset napa näkyy -kuvat.Ja sitten, tättärätää – takaa ei huomaa melkeinpä mitään (ihana lökähousupeppu, by the way ;D). Vain pientä vyötärölinjan pehmenemistä havaittavissa – jos tämä ei ole poikamaha, niin ei sitten mikään.


Olen vain 160-senttinen, joten siksikin suuri vatsa tuntuu aika oudolta ja näyttää todelliselta megabombilta – pidemmällä naisella tuo olisi varmaankin hieman sopusuhtaisempi.

Muutama päivä sitten hehkuttelin hyvää oloani – se kostautui. Supistuksia tulee jatkuvasti enemmän ja nyt niihin on liittynyt myös pientä kipuilua ym., joten olen saanut lepokäskyn lääkäriltä ainakin tämän viikon verran, hyvin mahdollisesti pidempäänkin. On ihan hirvittävän hankalaa pysyä pääasiallisesti levossa, kun olisi kaikenlaista touhuttavaa nyt ennen muuttoa ja pääkopassa on energiaa... Pakko kuitenkin, mikä pakko – ei auta.

Nyt muuten en saa enää kenkiäkään jalkaan ilman aikamoista ähinää ja puhinaa, luojan kiitos nyt voi siirtyä suoraan tennarikauteen ja vain luikauttaa kengät jalkaan ilman turhaa kumartelua.

Vielä 7–10 viikon kasvatus edessä – en ehkä halua nähdä niitä kuvia viikolta 38 ja jotain... ;D

<3 Hannele

4 kommenttia:

 1. Ihana! Kohta nähdään <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/14/2014

  yläkäyrällä on hyvä mennä! itellä tänään 31+5 ja viime neuvolassa (31+2) sf-mitta huiteli jo vähän yläkäyrän ohi, hups! Vauva ultrien mukaan kasvaa kuitenkin keskikäyrällä ja lapsivettäkin normaalisti, pötsi on vaan astetta isompi :D ja itsekin lyhyemmän puoleinen akka niin näkyy entistä paremmin!
  Hyviä odotuksia!

  -Jomsuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jomsuli! :) Kummaa muuten, ettei mulle varattu ultraa, jotta voisivat tsekata vaavin koon. Tosin ehkäpä haluavat seurailla ensin vatsaa, nyt kun ensimmäistä kertaa mentiin vähän liian suuriin kokoihin.

   Meillä mininaisilla tosiaan tuntuu vähän paremmin näkyvän tuo maha :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!