keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Raskausviikko 32

Ehdinpäs! Täällä on ihan hillitön hulina päällä muuton vuoksi ja minä mahani kanssa yritän ottaa iisisti – arvatkaapas onko hankalaa? Torstaina saamme kannettua suurimman osan laatikoista (tai siis uroot kantaa, minä lähinnä määräilen mikä tulee minnekin ;D) ja lopulta sunnuntaina tulee huonekalukuorma. 

Olemme tässä välissä ostaneet muuten uuden sohvan ja sängyn – ne kun kaipasivat päivitystä. Niistä ja kotijutuista kuitenkin lisää myöhemmin, sillä raskausviikko 33 alkaa huomenna ja melkeinpä jäi tämä viikon 32 tilannekatsaus välistä, kun olen lähinnä touhunnut muuttojuttuja. 


Raskausviikolla 32 olen ollut fyysisesti paremmassa kunnossa, mikä on superihanaa näin muuton aikana. Ilmeisesti supistukset ja etenkin ne kipeät supistukset ovat liittyneet jollain tapaa stressiin, sillä tässä yksi aamu tein vielä jonkin verran töitä ja maha oli koko ajan supistustilassa, vaikka istuin koneella. Sairausloma oli siis hyvä asia, nyt voi keskittyä seuraamaan omaa olotilaa paremmin ja nauttimaan stressittömästä elämästä. 

Olen päässyt myös kevyille kävelylenkeille ja muutenkin voinut liikkua enemmän nyt sairauslomalla. Rutiiniton elämä näköjään sopii kropalleni. 


Vauva on nyt melkein kaksi kiloa painava, potkut ja muut liikket tuntuvat selvästi. Myös vauvan asennon voi päätellä aika hyvin ihan vain käsin koskettelemalla – aika suloista tuntea pikkumiehen pylly yhtäkkiä kättä vasten :D. Mun mahassani onkin aikamoiset sheikkausbileet monta kertaa päivässä, minkä lisäksi mun mahallani on aika usein hikka – hassua. 

Sekin on hassua, miten paljon tunteita voi pientä ihmistaimea kohtaan jo olla, vaikka en ole häntä ikinä koskaan tavannut. Pikkumies on jo nyt niin kovin rakas, saapa nähdä kuinka hulluksi rakkaudesta sitä menee synnytyksen jälkeen, kun saa vauvan ulkohoitoon. 

Miten siellä menee? Pahoittelen viivästynyttä päivitystahtia. Nyt muistan ajatella myös blogia enemmän, lupaus. 

<3 Hannele

Ps. Mekko on muuten Club L -merkin mallistoa Asosilta ja aivan loistava päällä – ihanan pukeutunut olo! Nyt olen hiihtänyt lähinnä legginseissä ja muissa muuttovaatteissa, tyylikkyys huipussaan ;). 

Pps. Kävimme hakemassa myös äitiyspakkauksen muutama päivä sitten, kiinnostaisiko sen sisältö? Paketti odottelee vielä kunnollista avaamistaan muiden muuttotavaroiden keskellä, mutta KOHTA pääsen sen kimppuun. <3

Pps. Päivitys kello 11.05 – Itse asiassa tänäänhän on keskiviikko, eli viikon 33 ensimmäinen päivä.. Enpäs ehtinytkään :D. 

2 kommenttia:

  1. Täällä rv 27 ja on myös supistelut alkaneet.. :( saas nähdä kauanko töissä vielä pystyy hääräilemään....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ounou :/. Harjoitussupisteluja toki tulee kaikille, mutta jos muuttuvat kipeiksi tai säännöllistyvät, niin mielestäni lääkäri on lähes poikkeuksetta sitä mieltä, ettei riskejä oteta. Tsemppiä sinne! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!