sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kesäkoti

Oi onnea, on niin ihanaa herätä valon voimaan – kyllä siinä vain on sitä jotain! Silmät avautuvat väkisinkin hieman aikaisemmin ja hyvä fiilis löytyy jo aamusta, kun aurinko paistaa ikkunasta.

Helsinkiin on luvattu tänään kokonaiset kuusi astetta lämmintä! Uskomatonta miten maaliskuun alussa voi olla jo näin lämmintä.


Yleensä tähän aikaan vuodesta järrrrjetön kevätkaipuu valtaa mieleni ja en ole välttynyt siltä tänäkään vuonna, vaikka kieltämättä kärsin huomattavasti lievemmistä oireista kuin aikaisempina vuosina. Kuukauden päästä alkava mammaloma on varmaankin helpottanut lomaikävääni ja kevätkin on tänä vuonna aikaisessa – meillä etupihan kukkapenkistä puskee jo ensimmäisiä pikkutulppaaneja, voitteko kuvitella? :)


Kodin etsinnässä on paljon mielessä myös tuleva kesä ja pihailu. Meillä on nyt kiikarissa muutama kauempana sijaitseva piilokoto, mutta olen tullut hiljalleen siihen tuloksen, ettei täydellinen eristäytyminen vauvavuonna ole ehkä se paras idea...



Lisäksi katselmuksessa on ollut pihallinen rivitalo, joka ei ole niiin nätti ja niiin nätti kerrostalokoti, jossa ei ole pihaa, mutta lasitettu parveke huikeilla merinäkymillä varustettuna (ja keskellä kaupungin vilskettä sekä luonnon rauhaa).

Ainoa kysymys kuuluu, onko kesäpihan puute liian suuri miinus? Korvautuuko se suurella, lasitetulla parvekkeella ja upeilla merinäkymillä?


Onneksi voin aina suunnata askeleeni vanhempieni kotipihaan, josta nämä kesäkuvatkin on napattu – aikamoinen paratiisi, eikös?  



Aurinkoista ja ihanaista sunnuntaiaamua sinnekin! Me lähdetään nyt Nukanakin kanssa kunnon aamulenkille tuonne kevääseen, kun koiraneidinkin saa nykyään houkuteltua ulos – pakkasella ja vesisateella lenkkeily ei aina välttämättä onnistu, mutta nyt on Nukanakinkin suojamekanismit saatu alas.

<3 Hannele


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!