sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kiilan brunssi

Meidän kaikista pienin, eli pikkusiskoni Helena saapui perjantaina viihdyttämään laajentunutta ja hitusen rampaa siskoaan tänne Helsinkiin – jee! Meitähän on siis kaikenkaikkiaan neljä sisarusta, joista Heidi on minua noin 6–7 vuotta vanhempi, Tommi noin neljä vuotta minua nuorempi ja Helena viisi vuotta minimpi – aivan ihana poppoo, enkä voisi olla enempää iloinen siitä, että meitä on näin monta. 

Eilen suuntasimme miljoonan hyvän tekosyyn voimin (kuten Helenan pakollisen Helsinki-hemmottelun ja meikäläisen ensimmäisen mammalomapäivän kunniaksi) Kiilan brunssille. Olen ihan ehdottomasti aamupalaihminen ja nyt ennen vauvaa pitääkin käyttää vapaat aamut hyödyksi ja suunnata astetta useammin ulos aamukattaukselle. Kiilan brunssi on yksi suosikeistani, sillä kattaus on monipuolinen ja tarjolla on jos jonkinmoista aina caesar-salaatista hedelmälautasiin ja nakeista piirakoihin. On kiva maistella vähän kaikkea pieninä määrinä, juoda harvinaisen hyvää kaffetta ja ihan vain läyrytä. Tykkään. Hintaa lauantain brunssi-kattauksella on noin 17 euroa, arkiaamuisin tarjolla on perusaamiaista noin 7 euron hintaan.

                                       

Brunssin jälkeen suuntasimme hetkeksi vaatekauppoihin, jossa meikäläisen tehtävä oli lähinnä Helenan vaatesovittelun katsominen ja kommentointi – enhän mää kykene muuhun enää, mur! Kiitos kaikille kauppatädeille pehmeästä tuolivalikoimasta, tosin Monki voisi nyt vähän panostaa tähän soffasettiin ;).

Kesällä otan kyllä kaiken irti shoppailusta, koska nythän tämä menee aivan hävettävän heikoksi tämä homma... Heinäkuun alennusmyyntejä odotellessa ;).

Sys ja shoes. Nuo muuten lähti mukaan, vaikka kuinka hienot. 
Tänään luvassa on ihan vain löhöilyä ja siskoilua, mites teillä on sujunut viikonloppu tähän asti?

<3 Hannele

Ps. Pahoittelen kuvien sijoittumista aivan miten sattuu – en kerta kaikkiaan ymmärrä, miksi puhelimesta siirretyt kuvat eivät voi olla nätisti ja kunnolla. Pah. Mutta ehkä selviämme tästä tämän kerrran...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!