perjantai 7. maaliskuuta 2014

Wine meets Fashion – Klaus K

Olimme eilen Wine meets Fashion -illassa, jossa hyvän ruoan ja viinin lisäksi saimme nautiskella Mert Otsamon muodista ja Kaarina K:n pienoisnäytöksestä. 

Nappasin myös teidän iloksenne muutaman kuvan asuista. Valaistus oli kauniisti sanottuna hitusen haastava kameralleni, valoa, välkettä ja ihmisiä kun nimittäin riitti. Kamerani on myös sanomassa hiljalleen sopimustaan irti, sillä vaikka olen palauttanut tehdasasetukset, mokoma herjaa jatkuvasti liian vähäisestä valosta – rasittava tyyppi. 


Muodin lisäksi tietysti myös viini oli upeasti edustettuna ja jokaiselle asulle oli valittu oma viininsä. Itsehän en tästä ilosta päässyt nauttimaan, mutta muu seurue sai suunsa makeaksi.

Meille alkoholittomille oli tosin varattu alkoholitonta viiniä, mikä oli ihana ele – olen jo tottunut ulkona käydessäni omenamehuun soodavedellä ja oli ihana yllätys, että tarjolla oli jotain muuta kuin vettä tai limua. Torresin Natureo -valkkari oli vielä aivan loistavan makuista, mitä en olisi osannut odottaa. Tässä kohtaa vinkkaan myös hyvästä alkoholittomasta kuohuvasta – Söhnlein Brillant maistuu melkeinpä aidolta ja sopii hyvin niihin hetkiin, kun haluaa juhlistaa erityisiä hetkiä näin raskaana ollessa.Yllä olevat asut ovat Kaarina K:n valikoimista. Itse ihastuin täysin Herve Legerin siniseen, pitkään mekkoon.

Mert Otsamon asut olivat dramaattisia ja tummanpuhuvia, kuten yleensä. Etenkin pitkä, kultakirjailuin somistettu iltapuku oli uskomattoman upea.
Itse tallustin töistä nopeasti kotiin ja kotona huomasin että kappas vallan – jotain (leventymistä) on tapahtunut muutamassa päivässä, eikä alun perin kaapista valkattu kolttu enää ollutkaan passeli. Voin kertoa että pienoinen asukiukku ehti siinä rytäkässä nousta, mutta onneksi ei nyt sentään aivan alasti tarvinnut paikalle keikkua.


Hehee, vähän erilainen profiili kuin noilla hoikkaakin hoikemmilla mallikaunottarilla :D. 

Muutaman tunnin seisoskelu koroissa sujui vielä suhteellisen hyvin näin kahdeksannella kuulla, vaikka pitkään pohdinkin kenkävalintaa. Olen ollut nyt melko hyvässä kunnossa, työmatkatkin taittuvat kävellen vielä suht nopeasti. Väsymys oli tosin aika kova näytöksen jälkeen, eli aivan kaikkiin zembaloihin ei tämä leidi enää kykene :D. 

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Siinäpä tilaisuus minun makuuni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mua kyllä harmitti näääääin paljon, kun en voinut maistaa niitä tuhansia vinhoja, joita kiikutettiin nenun ohi. Noh, ehkä sitten ensi kerralla :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!