maanantai 17. maaliskuuta 2014

Hotellitunnelmaa sisustukseen

Kaikki lähtee tunnelmasta ja uuteen kotiin kaipaisin ripausta hotellimaista tunnelmaa – ylellistä, puhdasta, raikasta ja hitusen hemmottelevaa.

Värimaailma tulee olemaan melko simppeli; vaaleita sävyjä kuorrutetaan ripauksella tummia ja metallisia yksityiskohtia. Myös kirkas lasi on kaunista ja suunnitelmissa on hamstrata sitä yksityiskohtiin, kuten kynttilälyhtyihin ja astioihin.

Pinnasin Pinterestistä muutamia kuvia ja pakko on esitellä niiden ihanaa tunnelmaa myös täällä. Kuvat mm. Sköna Hem ja House Beautiful.

Haluan luoda kodistamme ihanan, rauhallisen keitaan, joka on helppo pitää siistinä ja järjestyksessä – turhaan puunaukseen kun tuskin on enää kohta aikaa. Pehmeät materiaalit, tavaran vähäinen määrä ja pienet yksityiskohdat ovat tässä avainaisemassa – saapas nähdä, miten hyvin onnistun.

Saatamme muuten aloittaa muuttamisen jo ensi viikonloppuna, joten uudesta kodista päästään nauttimaan hyvinkin pian – jea, jea!

Millainen sisustus teitä inspiroi tällä hetkellä ja millaisessa kodissa viihdytte?

<3 Hannele

Ps. Pikkumiehellä on hikka! Hehee... Samalla kun kirjoitan, niin mun maha hyppii ja tyyppi raukka siellä ei tajua pidättää hengitystä ;D. Raskaana oleminen on aika vitsikästä hommaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!