keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Uuden kodin ostoslistaa...

Nyt uuteen kotiin muutettaessa meillä on jos jonkinmoista ostettavaa aina sohvasta sänkyyn ja saunapefleteista kahvikuppeihin. Kaikkea emme osta tietenkään kerralla ja tärkeintä on tuotteiden pitkäikäisyys ja sopivuus myös seuraavaa kotia silmälläpitäen – väliaikaiseen kotiin ei tehdä yhden yhtä hankintaa, joka ei olisi käytössä myös siinä varsinaisessa kodissa.

Suurten hankintojen lisäksi on paljon kaikenlaista pientä tilpehööriä ja ajattelin tehdä niistä ihan oman ostoslistansa – niihin kun kuitenkin saa yllättävän paljon rahaa uppoamaan ja hankintahetkellä on hyvä tietää, mitä haluaa, jotta ei tule ostaneeksi vain jotain nyt nopeasti ja katuneeksi myöhemmin.


1. Anno, saunatyynyt ja -pefletit ovat värimaailmaltaan suht simppeleitä ja materiaali on pellavaa. Anno on viime aikoina nostanut kivasti profiiliaan tyylikkäämpään suuntaan ja sieltä löytyykin nykyään jos jonkinmoista. Tyynyt 13,90, pefletit 8,90 kpl – Kodin1.com

2. Finlayson-jättityynyliinat. Ostimme jo ihanan upottavat Familonin jättityynyt – sänkyfriikki haluaa selkänsä taakse ihanan tyynykasan <3. Tyynyihin valitettavasti ei vain sovi normaalikokoiset tyynyliinat, joten ostoslistalle joutuvat myös nämä Finlaysonin jättityynyliinat, 15 eroa kpl, puuvillasatiinia, Finlayson.com

3. Pöytälamppuja. Kattovalaisimia meillä luultavasti on riittämiin, mutta huonetta on hyvä valaista myös muualta kuin ylhäältä. Nämä White Companyn upeat valaisimet miellyttäisivät kovin, mutta niiden lähettäminen mietityttää. Näiden kopiot siis edelleen etsintälistalla.

4. Arabian Koko-kahvikupit, vaaleanpunainen, yhden kuppiparin hinta arviolta 20 euroa. Tämä on tiukassa mietinnässä. Olen hirvittävän pettynyt siihen, että Arabian ja Iittalan tuotteita tehdään mm. Thaimaassa (esimerkiksi Kastehelmi). Stockmannin Casa-sarjasta löytyisi melko samanlainen, hintaa vain kuusi euroa kuppi + asetti – katsotaan kumpaan päädyn. Arabia, Koko

5. H&M Home, käsi- ja kylpypyyhkeet. Pyyhetilanteemme on vähintääkin onneton. Minulle arjen luksusta ovat paksut ja pehmeät pyyhkeet ja nämä H&M Homen valikoimista löytyvät yksilöt ovat olleet yllättävän hyvälaatuisia. Näitä siis mustana, valkoisena ja harmaana H&M Home

Valmu-petivaatteet olisivat ihanan raikkaita värimaailmaltaan ja petivaateosastokin kaipaa päivitystä. Kuva: Finlayson
Lisäksi meillä olisi tarvetta uusille aterimille, koru- ja kosmetiikkasäilytystä tulee miettiä, petivaatteita täytyy päivittää, parveke vaatii parvekekalusteet ja grillin minkä lisäksi uusi, pehmeä sohva on ostoslistalla ja vanha sänkymme kaipaa uudistusta ja vauvallekin on ostettava vielä yhtä sun toista – tässähän joutuu rouva ostoksille ja shoppailukestävyys on tällä hetkellä vähintääkin heikohko. Onneksi on nettikaupat ja niiden tarjonta :D.

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Oi onnea uudesta kodista! Minkäslaista sävymaailmaa teidän uuteen kotiin tulee? Onko musta-valko-harmaa-keltasta vai pastellisävyjä vai mitä oot aatellu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru! :) En oo vielä niin tarkkaan päättänyt, mutta vaaleita sävyjä tulee olemaan tosi paljon ja aika semmosta simppeliä värimaailmaa.. Pastellijuttuja todennäkösesti jonkin verran tehosteena, vaalenapunaista ja -sinistä lähinnä. Jotenkin tällä hetkellä kaipaa mahdollisimman "puhdasta" kotia värimaailman puolesta, tiedä sitten vaikuttaako muoti vai rauhan kaipuu :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!