tiistai 4. maaliskuuta 2014

Mekkojuttuja

Näin raskaana kekkeröinti ei ole ollut aivan se ensimmäinen juttu, joka on ollut mielessä – sanotaanko että olen osallistunut vain niihin tärkeimpiin ja sieltäkin lähtenyt väsymyksen vuoksi naurettavan aikaisin kotiin.

Torstaina olisi kuitenkin hyvä illanvietto luvassa upean muodin merkeissä ja on mukavaa päästä pitkästä aikaa hitusen ulkoilemaan. Tosiasia kuitenkin on, että vaatevarasto on tässä viime aikoina pienentynyt aika lailla – tarjolla on noin kymmenen vaatekappaletta. Ja näistä kymmenestä vaatekappaleesta vain yksi ainoa päällemenevä on kekkeröintiin sopiva mekko.Aika talvinen ja syksyinen tyyppi, eikös? Olisi mukavaa laittaa päälle jotain hieman keväisempää – esimerkiksi nämä Mangon ystävät miellyttävät.Valkoista mekkoa saa myös raikkaassa korallin sävyssä. 
Myös Zaran valikoimista löytyisi nopeasti jotain keväisen värikästä tähän hätään (ja ihan by the way – siis mitkä nuo sandaalit on Zaran ylemmässä kuvassa...? :D ). Raskausaikana mekot ovat helppoja puettavia, kunhan vain vyötärö jouuuustaaa kunnolla. Etenkin tuo Zaran seepramekko on aika ihana ja varmasti mukava päällä.

Mammaliikkeistä en pahemmin ole vaatteita edes katsonut pakollisten housujen ja imetysliivien lisäksi, koska valikoimat ovat niin suppeat ja mallit jotenkin kovin, noh – väärällä tavalla mammamaisia. Itse olen ainakin löytänyt hyvin vaatteita, kunhan vain kiinnitän huomiota paitojen pituuteen ja venyvään vyötäröön/ löysään malliin.

<3 Hannele

Ps. Kuvat valmistajan.

2 kommenttia:

  1. Tulin heti vastavierailulle :) Hih, kirjoittelin justiinsa noista sandaalihommista pari postausta sitten -ensi kesäksi kun haaveilen tuollaisista "terveyssandaaleista" vaikka miehen mielestä ovat ihan_karseat :D Mukavuus ennen kaikkea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaa kun tulit! Terveyssandaalit on toki mukavat, saapas nähdä päätyvätkö vielä omaan jalkaankin :D. Olen itse vähän perässähiihtäjä mitä tulee noihin uusiin trendeihin, jopa peplum on vielä vähän harjoitteluvaiheessa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!