sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Pian on kukkien aika...

Oi että, koko viikon olen pakannut, puunannut ja kuurannut. Tämä jatkuva tauottaminen tekee hommasta hidasta, kun on muistettava että ei saa nostaa mitään, ei pahemmin saa kyykistellä ja mitä jos kuitenkin istuisit vähän aikaa. Kuitenkin olemme saaneet muuton viittä vaille valmiiksi – tänään astetta vahvempi lähipiirini kantaa huonekalut sisään ja sitten tavarakaaos alkaakin olla jo hyvin hallinnassa.Olemme ostaneet uuden sängyn, jonka saimme uuteen kotiin heti kättelyssä ja uuden sohvan, jonka pitäisi saapua tiistaina... Vanha ruokapöytä saa uuden ilmeen ja uudet tuolit ympärilleen, vanhat kun alkoivat olla jo parhaat päivänsä nähneitä. 

Ettepäs usko, miten paljon odottelen, että saan kruunata koko komeuden tuoreilla leikoilla (jotka olen luvannut itselleni kiitokseksi, jahka urakka on ohi), kaataa itselleni kupin kaffetta ja nautiskella merinäköäalasta – kohta, kohta, kohta...

Kuva Classy in the City -blogin kautta, alkuperäinen kuva ei tiedossa. 

Toivottavasti minulla on mahdollisuus myös bloggailla paremmin ensi viikolla. Olin onnekkaasti laittanut kuvien siirtopiuhan JONNEKIN (baby brain, you know <3) ja nyt on odoteltava, että saamme viimeisetkin tavarat purettua. 

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!