maanantai 25. maaliskuuta 2013

We Style -verkkokaupassa ostoksilla!

Hei rakkaat!

Pahoittelut pitkästä hiljaiselosta, miten se aika vain aina meneekin niin nopeasti? Viikko on suorastaan sujahtanut töiden merkeissä ja olen onnistunut hyppäämään juoksulenkilläkin varsin innokkaasti (jee meikälle!). Lisäksi olen ollut pahapaha ja vieraillut myös verkkokaupoissa varsin innokkaasti.

Pieniä käsityöläisten verkkokauppoja on ilo kierrellä, sillä tuotteet poikkeavat suurempien nettikauppojen valikoimista, minkä lisäksi on mukavaa kannattaa pientä tekijää. Tällä viikolla innostuin We Style -verkkokaupan koruvalikoimista ja tänään postiluukustani tulikin muutama hairahdus (joihin olen muuten erittäin tyytyväinen).

Miltäs näyttää?
Erityisesti tuo musta on suosikkini, vaikka pidän kummastakin kaulakorusta. Jostain syystä olen muutamassa kuukaudessa aivan hairahtanut pitkäketjuisiin kaulakoruihin ja nyt tuo ensimmäinen statement-korukin vie mennessään.

<3 Hannele

16 kommenttia:

 1. Anonyymi3/25/2013

  Ketähän pientä käsityöläistä tässä kannatat tuotteiden ollessa selvästi kiinalaisten hikityöpajojen tuotteita joita samoja suuret ketjut myyvät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm kaupan takana hyörii nuoripari, jonka oletin myös tekevän korut. Tosin nyt kun asiaa tutkin huomasin, ettei siitä ole erillistä mainintaa, joten voisin olla yhteydessä kauppaan ja kysyä, mistä heidän korunsa tulevat.

   Mutta netti on täynnä innokkaita koruharrastajia, jotka ovat laittaneet korujaan myyntiin. Hyvänä esimerkkinä tästä esimerkiksi Design Domi, jonka korut eivät taatusti ole kiinalaisten hikityöpajojen tuotteita. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on ja pääsi heti tänään kaulaan! I love blingbling <3. :D

   Poista
 3. Vanha tuttavuus tämä paikka minulle (monet sormukset on täältä hankittu) ja aina yhtä ihana paketti kotona ja hintalaatusuhde kohdillaan! Kiitos kaunis Hannele kommenttimaininnasta, kiinalainen en ainakaan ole, mutta hikipajasta en ole niinkään varma, hahah. Ja oikeassa olet, että netti on täynnä koruharrastajia sekä harrastajana esiintyviä ammattilaisia, valitettavasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellei taidokkaista koruista :). Mistähän muuten näitä harrastajina esiintyviä ammattilaisia voisi bongailla?

   Poista
 4. Kaunista kauniille. :)
  Tosi upea on kyllä tuo musta/kulta yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3. Ja korukin kiittää.

   Poista
 5. Ihania! Varsinkin toi musta on tosi kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihanan näyttävä tyyppi.

   Poista
 6. Olen muutamat korut itsekin täältä ostanut. Kiinalainen tai ei, mutta kyllä ainakin oma iso statement koruni on ollut todella ahkerassa käytössä. Pitääkin käydä vilkaisemassa mitä kivaa siellä on nyt tarjonnassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varoitus – saatat jäädä koukkuun! :D Itse nimittäin ensin kävin "vain vilkaisemassa" ja ennen kuin huomasinkaan tapahtui *kliketiklik* ja postista sujahti blingblingiä :D

   Poista
 7. Verkkokaupat ovat todella vaarallisia :) tykkään shoppailla netissä, jos sieltä saisi kohtuullisilla postikuluilla kaiken niin en enää kaupoilla kävisikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! :D Tosin on ihan mukavaa, että saa rauhassa kotoa käsin shoppailla ilman ruuhkaa ja ryysistä. Tuossa muuten postikulut taisivat olla 3 euroa, eli ei mitenkään liikaa laisinkaan.

   Sen sijaan erilaiset luottotilit ja "maksa vasta kolmen kuukauden kuluttua" ovat kyllä suoraan saatanasta.

   Poista
 8. Pakko rakastaa noita katkeria anonyymejä. Ne on aina parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D. Mutta ehkä he saavat elämäänsä jotain iloa ikävistä kommenteista, se heille suotakoon.

   Poista

Kiitos kommentistasi!