perjantai 15. maaliskuuta 2013

Laadukkaat clip on -pidennykset

Olen käyttänyt pitkään Rapunzel of Swedenin clip on -pidennyksiä, tosin nyt omat hiukseni ovat jo sen verran pitkät, että niille on harvemmin enää tarvetta. Hiustenkasvatusprojektia ne kuitenkin helpottivat melkoisesti ja clip onit on helppo laittaa päähän kuin päähän ihan muutamassa minuutissa.

Clip on -pidennykset ovat melkoisesti yleistyneet myös täällä blogimaailmassa, sillä ne on helppo nipsutella päähän ja pois aina tarpeen vaatiessa, toisin kuin satoja euroja maksavat hiustenpidennykset.


Itselläni ne olivat käytössä muun muassa hääpäivänä ja arkenakin olen saanut niiden avulla lisävolyymia ja -pituutta kampauksiin. Hiuksia olisi huollettava, enkä ole niin tehnyt, joten nyt puolentoista vuoden jälkeen nykyiset hiukseni ovat hitusen huonossa kunnossa ja uusien hankinta olisi ajankohtainen.

Värin valinta voi tosin olla haastavaa, minkä vuoksi kannattaa tarkastaa aina heti ennen pakkauksen avaamista, että väri sopii omiin hiuksiin. Itselläni tosin sävyeroa tasoitettiin kampaajalla ennen häitä, joten ne sopivat omiin hiuksiini aivan täydellisesti.


Koska olen itse kokenut clip on -pidennykset toimiviksi, ajattelin vinkata teille Rapunzelin alennuskoodista, jolla saatte Shine Drops -pullon kaupan päälle 30 euron ostoksista. Koodi on: "SHINE" ja se on voimassa 17.3. asti, eli vielä muutaman päivän. Huomatkaa, että linkin yhteydessä on tradedoubler-koodini, jonka kautta tilauksestanne ropisee myös muutama euro meikäläiselle.

Vaikka kyse on yhteistyöpostauksesta tradedoubler-koodin osalta, pidän blogissani tiukasti sen linjan, että en suosittele teille MITÄÄN mitä en itse ostaisi, eikä blogini tule missään vaiheessa muuttumaan mainoskikkailuksi. Promise. Kerron suoraan ja rehellisesti, jos olen jotain blogin kautta saanut tai jos kyseessä on jonkin sorttinen yhteistyö.

<3 Hannele

2 kommenttia:

 1. Anonyymi3/16/2013

  On noi vaan saamarin kallista puuhaa :)

  Ite ostin käytettynä (tai siis avattuna, ei koskaan käytettynä) pidennykset huuto.netistä puolisen vuotta sitten. En ole hoitanut (tyhmä minä!) ja nyt hissukseen rupeavat siltä näyttääkin. Kasvattaessa mäkin siis niitä käytän :)
  Enivei 30€ maksoi mun pään pidennys (sis myös teippipidennykset, joita en ole kyllä käyttänyt). Tällaiseen olis vielä rahaa, tommoiset satasen reissut... Ei toivoakaan :)

  Ehkä toivottavasti tää tukka kasvais jo hissukseen, ettei tarvitsis miettiä mitään pidennyksiä ;)

  /Laalia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse laitoin teippipidennykset toissa kesänä ja se oli kyllä raskasta hommaa: kaikki se hoitaminen, harjaaminen ja letittely, minkä lisäksi ne tuntuivat jo aika epämukavilta hetken päästä. Nuo clip-onit ovat kyllä siitä mukavat, että saa päähän jos haluaa, mutta saa myös pois: esim. nutturapäivinä ei turhaa kuluta sitä hiusta :).

   Hei Laalia laittaisitko mulle sähköpostia? Yritin huhuilla tuolla aikaisemminkin, että antamasi s-postiosoite ei toimi?

   Poista

Kiitos kommentistasi!