tiistai 26. maaliskuuta 2013

Sarjakuvia sisustukseen

Löytyykö täältä sarjisfaneja? Sähköpostiini on tiputellut tänään tiuhaan tahtiin sisustusuutisia, joista erityisesti kaksi taitaa miellyttää sarjakuvafaneja kautta maan.

PhotoWall ja Marvel ovat ryhtyneet yhteistyöhön ja tuloksena on Spider-Mania, Hulkia tai Ironmania seinän täydeltä. Ihan loistavat kevätpäivitys tai ylläri etenkin minikokoisille sarjisfaneille.

Omaan makuuni kuvio on hitusen liian rajua, mutta tällähän voisi päällystää vaikkapa pienempiä pintoja, kuten lelulaatikon tai vaatekaapin? 


Muumeja löytyy jos mistä ja nyt myös Alvar Aallon tekeleistä. Mitäköhän Tove ja Alvar olisivat tuumineet, jos olisivat tienneet hengentuotteidensa fuusioitumisesta vuosikymmeniä kuolemansa jälkeen? Muumeja löytyy Alvar Aallon suunnittelemissa kalusteissa keväällä 2013. Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Pikku Myy löytyvät jatkossa Jakkara 60:sta, lastenjakkarasta NE60 ja –tuolista N65 sekä pyöreästä pöydästä 90B.

Ja jokos te kuulitte tästä? Sain eilen mukavan pääsiäisyllätyksen, josta löytyi tulevan kevään kuumin muna ja kuumin tipu.Arabia ja Rovio tekevät yhteistyötä, eli lintumukeja muumimukien joukkoon. Luvassa on kuusi erilaista mukia ja ne ilmestyvät kauppoihin toukokuussa 2013. Lisää aiheesta voi lukea vaikkapa täältä.Pahoittelen muuten tuota kännykuvan huonoa laatua. Toiveena olisi saada parempilaatuisia kuvia kännykällä, jotta voisin kertoilla teille enemmän päivieni kulusta – onko jollakulla käytössä oikein MEGAHYVÄ kamerakänny? Nyt saisi paljastaa.

Mitäs mieltä olette kevään uutuuksista?

<3 Hannele

3 kommenttia:

 1. Anonyymi3/26/2013

  Mistä sais lukee lisää Arabian ja Rovion yhteistyöstä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin juttuun lisäinfoa ja linkin parempaan lähteeseen :).

   Poista
 2. Anonyymi3/28/2013

  Ite oon kyllä tykännyt tästä iPhone 4S:n kamerasta (ja puhelimesta muutenkin), mutta Samsungin Galaxy S III:ssa on kuulemma ihan huippukamera :)

  - Tuuli

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!