perjantai 1. maaliskuuta 2013

On KEVÄT!

Ihanaa ja onnellista maaliskuun ensimmäistä päivää! Viime vuonna tässä kuussa mitattiin 15,8 astetta, jotenkapotenka olen piakkoin alla näkyvissä päivystysasemissa:


Ah, mikä fiilis! Aion menestyksekkäästi unohtaa sen tosiseikan, että meillä alkaa maailman typerin julkisivuremontti kahden viikon päästä, mikä paketoi koko talon seuraavaksi neljäksi kuukaudeksi tuoden mukanaan pölyä, likaa, hemmetinmoisen tukaluuden ja nakustelu-kiellon, koska uteliaat rakennusmiehet kurkkivat ikkunoiden takana.

Keväistä itsepetostani siivitän näillä ihanilla sisustusinspiraatiokuvilla Elle-lehdestä, jonka mukaan tämä asunto on niin ihanan tyylikäs, vaikka se ei edes sijaitse Hollywoodissa. Herrajumala ;).

40-luvun Hollywood on nyt sisustuksessa pinnalla ja kopioisin mielelläni nämä kuvat tosiasioiksi omaankin elämääni, pah. :DMieletön kämppä – onkohan noilla julkisivuremontti tehty? ;)

Hannele

2 kommenttia:

  1. Vois olettaa että jos remppalaiset on huolellisia, niin ikkunat tulee olemaan muovitettuina ikkunoita suojelemassa ja näin ollen kevyidenkin verhojen kanssa luulis voivan nakuilla, jos siltä tuntuu. Ikkunoiden karmit teipattuja estämässä ilmaa liikkumasta as in myös pahimpia pölyjä tunkeutumasta kämppään. (Semi-neuroottisesti toki itse vedin teippiä myös sisäpuolelle.) Lisäks koska rakennustelineetkin pitäis olla huputettuna, ei sisälämpötila nouse välttis niin paljoa kun vois kuvitella - ainakin meillä meni parvekeremppa yllättävän mukavan ilmanlämmön kera koska toi rakennelma tosiaan piti pahimman kuumuuden poissa. Meillä tosin oli keittiön pieni ikkuna toisella seinämällä missä ei ole parvekkeita, jotta ilmaa pystyi vaihtamaan silloin kun pihalla ei pöllynnyt. Tsemppiä rempan kanssa asumiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos vinkeistä! Otan nämä niin ilolla vastaan nyt kun kauhukuolema kolkuttaa oven takana :). Pitääkin muistaa itsekin teipata tosiaan ikkunat kunnolla. Meillä on onneksi päätyhuoneisto, joten jonkinmoinen tuuletus varmaankin onnistuu.. (peukut pystyyn).

      Poista

Kiitos kommentistasi!