sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Zara Home, come to Finland!

Zara Homen tuotteet ovat ihania – ainakin sellaisen ihmisen mielestä, joka pääsee sinne shoppaamaan vain harvoin ;). Miksi kummassa niitä ei voida myydä kivijalkakaupassa myös täällä Suomessa? Ellos on ottanut niitä valikoimiinsa, mutta haluaisin päästä hypistelemään tuotteita ihan livenä ennen ostopäätöstä.

Kevään mallistosta kelpuuttaisin meille ainakin seuraavat setit:

Mikä siinä muuten on, että pussilakanoiden kuosit ja värit ovat aina niin pelkistettyjä täällä Suomessa? Eikö paripeiton alla nukkuvilla ole niin kivaa, että me ansaittas myös vähän väriä elämäämme? Vastikään bongasin elämäni ensimmäisen oikeasti värikkään pussilakanan kahdelle aikuiselle H&M Homen mallistosta, mutta se on kyllä kaiken kaikkiaan ensimmäinen laatuaan :/.Bongasin Zaran mallistosta myös tämän pussilakanan, jolla mieluusti peittäisin pyllyni kevään tullen. Ihana! Juuri täydellinen niihin haikailemiini lämpimiin kesäöihin, kun ulos voi lähteä paljain säärin.Kaikki kuvat Zara.

<3 Hane

5 kommenttia:

 1. Oah hei tuon ensimmäisen kuvan torkkupeitto ja tyyny, nam! <3 Ihan pakko mennä ja kattoa josko meille löytäisi tuonmoisia jostain :)

  VastaaPoista
 2. Noi olisi kyllä kivoja, varsinkin nuo pitsityynyt.

  Sallitko jos kysyn täällä kun et enää hääblogia kirjoita... Huntusi oli upea. Olisiko sinulla kertoa vähän ohjeita sellaisen tekoon. Mistä hunnun kaunis pitsi on hankittu? Itsellä myös mietinnässä oman hunnun tekeminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huntu kiittää kehuista! :) Äiti oli ostanut värkit ihan tavallisesta kangaskaupasta, pitsi tosin oli erillisestä pitsikankaasta, mistä äitini oli omin pikku kätösin sen irrottanut. Hunnun tekeminen oli ilmeisesti aika helppoa, mutta kannattaa tosin hommata kunnon ohjeet, jos sinulla ei ole aikaisemmin kokemusta.

   Äitini oli siis leikannut suuuuuuuuuuuren ovaalin ensin siitä huntukankaasta, ommellut reunoille pitsin ja sitten koonnut sen käteensä hieman yli keskikohdan hunnuksi + siihen sitten kampa... :)

   Poista
  2. Ok, kiitoksia. Olen hakenut englanniksi ohjeita, saman suuntaisia ne on. Pitää mennä nyt vaan pitsiä etsimään. Nyt katsellut vain pitsinauhaa.

   Poista
  3. Toivottavasti onnistuu! Äitini oli kuulemma saanut materiaalit 10 eurolla, joten edullisemmaksi ainakin tulee :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!