lauantai 2. maaliskuuta 2013

Sisustusideoita makuuhuoneeseen

Koska kotimme myynti viivästyy remontin takia, olemme päättäneet tehdä kuitenkin pientä päivitystä sisustukseen. Etenkin keittiö tarvitsee uutta ilmettä, sillä sinne on tulossa pienen pieni ruokapöytä. Aikaisemmin meillä oli nimittäin lounge-tyyppinen ruokapöytä olohuoneessa, mutta myynnin yhteydessä luovuimme siitä järjestelystä ja nyt kaipaamme ihan oikeaa_pöytää.

Aloitetaan kuitenkin makuuhuoneesta. Tältä tilanne näyttää nyt:


Tuossa vasemmalla näkyy hitunen vaatekaapeistamme, jotka käsittävät melkeinpä koko seinän. Niihin saa ihanasti kaiken mahdollisen piiloon <3.

Sisustus on periaatteessa ihan ok, mutta hitusen väriä kaipaisin. Niin ja ikkunat pitäs pestä, tiedetään ;).


Myös valkoinen nojatuoli tyynyineen on kipeästi pesun tarpeessa, ehkäpä ensi viikonloppuna? Myös pikkutavaroiden säilytystä voisi miettiä hieman uusiksi. Tuo Iittalan vitriini on syntymäpäivälahja kahdelta ystävältäni ja olen kyllä siihen niin ihastunut. Noita tekisi mieli lisääkin, vaikkapa vaaleanpunaisena ja kirkkaana ja harmaana ja hmmmm...


Tyynyliinat Ikeasta ja mustavalkoiset Nanson outlet-myymälästä. <3"Ne sano eka, että en saa tulla sänkyyn, mutta fok it. Meikä niin asuu täällä!"
Makuuhuoneen pariovet ovat yksi ihanuus pienessä kodissamme. Ne ovat mielestäni näitä vanhojen asuntojen helmi-juttuja :). Yöpöydälläni on muuten aina hillitön kasa lehtiä, etenkin aikakauslehtiä, joita luen joka päivä <3. Ehdottomia suosikkejani ovat Evita, Fit ja Kuukausiliite, mutta oikeastaan kaikki käy (okei, Tekniikan maailma ei ehkä oo ihan mun juttu).

En vain käsitä ihmisiä, jotka lukevat kirjoja ja muita pitkiä tekstejä ruudulta, koko ajatuskin kauhistuttaa. Minä haluan oman lukuhetkeni ilman näyttöpäätettä ja formaattina, jota voipi rauhassa hypistellä ja rapistella :). Eli periaatteessa sisustus on ok noinkin, mutta pieni väripläjäys ei ole ollenkaan pahitteeksi. Salainen aseeni on kaapistamme löytyvä sininen tapetinjämä, josta ajattelin tehdä alla näkyvän mallin näköisesti
suuuuuuuuuuuren taulun tuonne sängyn taakse. Se saisi mielellään ulottua aika korkealle, melkeinpä kattoon ja olla myös aika leveä.

Lisäksi paljon, paljon värikkäitä tyynyjä, esimerkiksi alla näkyvä värikombo miellyttää meikäläistä ja miestäkin (paitsi että EI saa olla liikaa vaaleanpunaista, muka...)

Kevätpäivitys makuuhuoneeseen nro. 1

Miten te piristäisitte makuuhuonettamme ja miltä suunnitelmani näyttää?

Aurinkoista lauantaita!

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!