keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Vihersmoothien vaikutukset – uskomatonta!

Vihersmoothien vaikutukset näkyvät selvästi jo muutamassa päivässä: Ihoni on jotenkin, hmm... kukkeampi – ja ei, nyt en tarkoita kukkimista vaan heleyttä.  Lisäksi väri ja tasaisuus ovat parantuneet.

Osasyyllinen kaunistukseen löytyy taatusti paremmista yöunista, mutta lehtivihreän käytön näkee kyllä selvästi. Myös vyötärö on hoikentunut, kun hedelmät, vihannekset ja kasvikset vievät tilaa muilta ruoilta ja olo on keveämpi ja energisempi.

Tykkään.

Kuva: Pinterest/ Cooking with Tenina
Ja arvatkaapas mitä muuta: Näihin jää hyvin nopeasti koukkuun! Kuka olisikaan uskonut. Nimittäin vaikkapa versio, jossa on appelsiinia, pinaattia, mansikoita ja ripaus jogurttia menee helposti herkuttelusta.

Vihreää kannattaa laittaa aina mukaan, sillä siinä piilee smoothien kaunistava salaisuus, eikä vaikkapa baby-pinaattia, parsakaalta tai salaatinlehtiä maista seasta lainkaan. Sakeuttajaksi taasen sopii turkkilainen jogurtti (myös pelkkää vettä voi lisätä) ja makeuttajaksi hedelmät, kuten banaani. Suosikkireseptini löydät täältä. 

Olenkin ryhtynyt pohtimaan, josko siirtyisi vähitellen vakituisesti osittaiseen raakaruokaan: esimerkiksi aamiainen, iltapala ja lounas sujuisivat loistokkaasti pelkällä tai ainakin pääasiallisella raakaruoalla. Aivan täysin siihen en kuitenkaan ryhdy, kamoon – mikään ei voita lämpimän, hyvin tehdyn ruoan halausta, eikä mikään hehku tai litku saa minua siitä luopumaan. <3

Kuva: Pinterest/ Damn Delicious
Tosin kuten sanottua, näihin smoothieisiin saa kehitettyä hyvät himot, edes hampparia ei tee enää niin paljon mieli?

Mitäs muuten pidätte uudesta bannerista? Blogger tosiaan eilen hävitti koko entisen ulkoasuni tuhkana tuuleen, joten oli pakko keksiä jotain uutta. Voi sitä kiroilun määrää, kun klikkasin itseni blogiini ja löysin dynaamisen näkymän. Jukolauta.

<3 Hannele




8 kommenttia:

  1. Olen vähän neiti skeptinen ja kuvitellut, että nuo ovat osittain huuhaata, mutta kaipa se on kokeiltava! ;) Pirtelöitä hedelmien ja marjojen kera menee paljon muutenkin, mutta vihreät rehut puuttuvat yleensä joukosta.. Kiitos tästä vinkistä,pidetään mielessä!

    Banneri on hauska, sellainen naistenlehtimäinen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banneri kiittää :). Ja ehdottomasti kokeiluun nuo rehut! Kyllä ei ole näköjään sama mitä suuhunsa laittaa :D.

      Poista
  2. Täytyypi kokeilla. Olen jo aika kyllästynyt joka-aamuiseen (yleensä omenanpaloilla höystettyyn) luonnonjogurttiin. Taidanpa laittaa pinaattia itämään. Sopii hyvin kasvissyöjälle raudan lähteeksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinaattia saa ostettua myös ihan hevi-osastolta tuoreena, mutta tietty itse kasvatettu on parempaa. Ja sitä saa sitten surauttaa joukkoon ihan reippaasti, sillä ei maistu missään mutta näkyy tehossa.

      Poista
  3. Kiitos vinkistä - tykkään kyllä smoothieista, mutta se vihreä tuppaa unohtumaan.
    Ja uusi banneri on kiva...mutta mitä ihmettä, bloggeri itse muunsi dynaamiseksi? Höh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Nukanakkikin meni sängyn alle piiloon, kun sain raivarit :D. Onneksi vahinko otettu takaisin nyt.

      Poista
  4. Olen jo vuosia lueskellut juttuja vihreistä smoothieista mutta en ole saanut aikaiseksi maistaa.. jotenkin se ajatus on vielä vähän vieras, että smoothiessa olisi muuta kuin marjoja ja hedelmiä. Hölmöä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän täysin! Olin itekin ihan järkyttynyt kaikenmaalman pinaattismoothieista aiemmin, mutta esim. eilen tein ukolle ja itselleni suklaasmoothiet iltapalaksi, eikä mies maistanut mitään vehreää joukosta (a.k.a. kitissyt), vaikka mukana oli monta kourallista tuoretta pinaattia ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!