sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Mitä päälle töihin keväällä 2013?

Vietän pääsiäislomaa ihan vain kotona rauhoittuen, legginseissä ja muissa lökövaatteissa. Siksipä tuntuu hyvältä suunnitella hitusen kevään työpukeutumista – mitä kaapista löytyy ja miten sitä pitäisi täydentää?
To Work for Sprin 2013 – basic items
Kenkiä minulla on ehdottomasti liian vähän – niitä siis tarvitaan. Ostin aikaisemmin joka vuosi suht laadukkaat ballerinat, mutta kun niitä käyttää paljon kevään ja kesän aikana ilman sukkia, niitä pitäisi olla pesemässä koko ajan. Siksipä olen löytänyt H&M:n kankaiset kesäballerinat, joiden hinta taitaa olla 9,90. On turha tuhlata euroja kesäkenkiin, jotka on kuitenkin uusittava jälleen ensi vuonna, laadukkaat tai ei. 

Joten voi surku – korkkareita, nilkkureita ja ballerinoja on ihan pakko hankkia muutamat, joudun siis kenkäostoksille. Nyyh. ;)

Lisäksi kaipaan kipeästi uusia hameita. Hankintalistalla ainakin yksi vahva väri ja tietysti ihan tavallinen, musta miminihame. Myös valkoinen pitsihame on hankintalistalla, mutta sepäs unohtui tästä...

Ihana asu!
Paitapuserot ovat mukavan vilpoisia, mutta silti riittävän asiallisia töihin. Tuo Michael Korsin valkoinen klassikkopaita on hankintalistalla, vaikka sen hinta huiteleekin yli sadassa eurossa. Oletan sen olevan niin laadukas, että se löytyy kaapistani vielä kymmenen vuoden päästäkin – ja valkoista paitaa tarvitsee aina. 

Marc Jabosin Lil Ukita -laukku ei ole hankinta- vaan himotuslistalla. Ihana laukku. <3 Tuo voi olla tällä hetkellä liian hintava, mutta jokin värikäs ilopaukku käteen olisi mukava saada kevättä varten. 

NoaNoan ihana bleiseri kilahti jo ostoskoriin Boozt.comin listoilta, samoin nuo Piecesin farkkulegginsit. Olen kerta kaikkiaan rakastunut niiden malliin (puhun siis noista harmaista leggareista), sillä korkea vyötärö ja takana sijaitseva vetoketju vievät pois a) vatsamakarrat b) sen ärsyttävän "farkkunöpön", joka niin monista housuista tulee paitaan (tiedättehän, farkkujen vyötärö "nöpöttää" ylänapin kohdalta, jolloin tulee sellainen raivostuttava minikikkelson keskelle paitaa – ei hyvä). 

Mitäs teillä on hankintalistalla kevääseen vai oletteko jo valmiita aurinkoisempiin päiviin? Kyllä se kevät sieltä hiljalleen tulee, vaikka kaikki säämiehet osoittelevatkin niitä napapyörteitä sun muita kylmiä selityksiä päivä toisensa jälkeen. 

<3 Hannele

8 kommenttia:

  1. Kiva postausidea! Täytysikin itsekin vähän kartoittaa että mitäs mulla olikaan ja mitä oikeesti tarvitaan... Taidan toteuttaa kans tälläsen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee :). Tulenkin tutkailemaan sinne sun puolelle, että mitä sun ostoslistalta löytyy :).

      Poista
  2. Kiva postaus! Kaivoin eilen kellarista kesävaatteet (ja vein villaa olevat vaatteet pois). Vaatekaappi suorastaan huusi punaista puseroa, turkoosia puseroa ja uusia farkkuja. Farkkuja se tosin on kaivannut jo hetken, mutta sinnitellen on menty, vaan tiistaina kipitän varmaan heti Evanssille hakemaan oikeat (joskus hakalaa kun ne suosikkifarkut ei löydy Suomesta). Puseroita tosiaan kaipaan, alaosia on ihan kivasti. Kenkä ostoksia en oikein saa perusteltua itselleni, en sitten niin millään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta ehkä mä voin palkata sut ostamaan mulle kenkiä? Tai ei – SE ON NIIN MUKAVAA TOUHUA, että pakko hoitaa ite tuommoset velvollisuudet :D.

      Poista
  3. Hei mahtava postaus ! Minulla olisi hankintalistalla mustat balleriinat, muutama bleiseri ehkä tummansinisenä ja mustana... Ja aidot helmikorvikset.. Niin ja uusi huivi.. Apua liikaa kaikea kun alkaa oikein ajattelemaan :D !!

    Ihanaa päivää kaunokainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toinen kaunokainen! :)

      Vaikka listasta tuleekin kattava, niin se helpottaa ihan hirmuisasti niihin turhakkeisiin sortumista. Virheostokset on todellista perseilyä :D.

      Poista
  4. Toi kesäkenkä juttu on muuten ihan totta, että ne (balleriinat) ei kyllä yhtä kesää kauempaa kestä hyvinä, vaikka kuinka pesisi tai vaikka kuinka laadukkaat olisivat. :(
    Ostin kaksi vuotta sitten 100€ balleriinat ja ne kesti siisteinä yhden kesän. Ja viime kesän balleriinat ostin myös kalliilla, mutta ei. Ne ei kestä hyvinä, vaikka kuinka huoltaisi ja pesisi.
    Joten kiitos, mäkin menen ostamaan halpispopoja ja nakkaan ne sitten menee yhden kesän jälkeen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Olen huomannut, että ehdottomasti parhaita ovat juuri nuo Henkan kankaiset ballerinat, joiden hinta on tosiaan tuo säälittävän kympin verran. Voi nakata koneeseen välillä, eivätkä hankaa niitä ikäviä rakkoja ensimmäisillä pitokerroilla.

      On superikävää, että joutuu tuolla tavoin tuhlaamaan kenkiä ja materiaaleja ja toisten ihmisten työtä, mutta ei sitä haisukengissäkään voi kulkea. :/

      Poista

Kiitos kommentistasi!