sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tehokas peppu- ja vatsatreeni kotisohvalla

Hei kamut,

Jillianin jumppavideo keikkuu jatkuvasti tuolla suosituimmissa, joten ajattelin vinkata teille myös muutamasta muusta loistoapurista. Näitä liikkeitä voi tehdä vaikka iltaisin telkkaria katsellessa (itse hyödynnän usein mainoskatkot, helpottaa huonoa omaatuntoa jos vain istuu koneella ja löhöää. ;D).

BikiniModelFitness-kanava  Youtubessa on ehkä hitusen hemmetin pornahtava, mutta taatusti toimiva jumppavideosarja. Näitä kun rullailet kolmena iltana viikossa, niin kohta on liha niin tiukkaa että ai mahoton. ;) Nuo megabeibet taatusti touhuavat myös salilla, mutta kotiliikkeitä kaipaavalle nämä ovat tehokkaita liikkeitä.

Nostin tähän nyt nuo omat suosikkini pepun ja vatsamakkaroiden kiinteytykseen, mutta sivuston kautta löytyy myös paaaaljon muita treenivideoita.
<3 Hannele

Ps. Eräs kamuni kertoi pudottaneensa huikeat 9 kiloa Jillianin jumpan avulla, mikä on hirmuisen hieno saavutus. Jee sinä, joka tunnistat itsesi kyllä tästä :).

13 kommenttia:

 1. Anonyymi8/18/2013

  Tuntuu vähän teennäiseltä, että jakelet täällä jumppavideoita ja puhut kuinka tehokkaita ovat ja samaan aikaan olet kerännyt useammankin ylimääräisen kilon. Ei hirveen tehokkaalta vaikuta ja annat itestäs tosi ristiriitaisen kuvan. Olisit vaan ihan aito oma ittes, kyllö se meille riittäis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kerännyt yhtään ainoaa ylimääräistä kiloa ja vaikka olisinkin, kuntoilu tekee terää kaikille :).

   Poista
  2. Hei muuten haluaisitko vinkata, mistä päättelet minun lihoneen? Kiitos jo etukäteen vinkistä, koska tosiaan vaaka on pysynyt ihan samoissa lukemissa ja peilistäkin katsoo ihan tuttu naama. :)

   Poista
  3. Haha eikä :D Mää en kyllä ainakaan oo huomannu mitään muutosta Hannelen ulkonäössä :D Ja sitäpaitsi ihan yleisesti ottaen pelkkä liikunta ei ratkaise painoa. Voi liikkua vaikka tuplasti aiempaa enemmän ja silti saada kiloja jos syö sitä kulutusta enemmän.. Oli miten oli, kiloja liikaa 10 tai 40, niin liikunta ja siihen tsemppaaminen on aina vaan hyvä asia!

   Ja JOS kuviteltaisiin jonkun ottaneenkin ylimääräisiä kiloja niin eikö urheilusta ja motivaatiosta postaamisen voisi kuvitella olevan vaan hyvä, tsemppaava asia ;)

   En niinku hoksaa päätä enkä häntää tuossa anon kommentissa, käänsi sitten asian miten vaan :) Musta on kummallista, että joillain riittää edes mielenkiintoa kommentoida tuollaista ja mistä pinnallisuudesta se sitten kertoo, että tulee marmattamaan jonkun toisen kuvitelluista "muutamasta ylimääräisestä" kilosta :D

   Tämmönen kommentointi on musta niin käsittämätöntä vieläpä kaikkine pointtien puuttumisineen, että pakko laittaa tämä tähän :D

   Poista
 2. Repesin edellistä kommentoijaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo taitaa nyt olla semisti hampaankolossa jotain meikäläisen suuntaan...

   Poista
 3. Semisti pornahtavia kyllä :D Mutta tänks, aina välillä tulee sellainen olo, että vois jotain jumpata sen töllön tuijottamisen ohessa (tai jopa sijaan??), joten näitä on hyvä olla hollilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pyllyt on kyllä aika tehokkaita, auts.

   Poista
 4. Anonyymi8/20/2013

  Ompas inhottavaa kommentointia, ja tietenkin nimettömänä... :/
  Musta ainakin nämä jumppavideot tuli tosi hyvään saumaan, itse olen koittanut etsiä kivoja kotijumppavideoita, kun salikortti on vielä kesätauolla ;D
  Ja zumba alkaa oleen jo loppuunkulunut...!

  t. Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata! Mulla on vatsalihakset vieläkin kipeänä, pepusta puhumattakaan. Kotona on niin kivaa jumpata, kun voi siinä vain muiden hommien välissä nopsaan hoidella kuntoiluhommat, jos siltä tuntuu :).

   Poista
 5. Mun mielestä on just parasta että sä annat noiden sekokommenttien olla täällä. Monet poistavat mikä sekin on ymmärrettävää, mutta jotenkin mua ei oo naurattanu taas pitkään aikaan niin paljon, kun tuon yhden ja selvästi saman ihmiset ulkonäkökommentit. Se on varmaan itse tosi ruma. ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo eivät nuo vielä aivan härskeimmästä päästä ole. Täydelliset asiattomuudet voi sitten laittaa roskikseen :D. Kiitos Annika-muru puolustuksesta, mun läskinikin kiittää ;D.

   Poista
 6. Anonyymi1/15/2014

  Kokeilin noita jumppatreenejä, oli hyviä ei liian raskaita eikä liian helppoja :-) kesä 2014 mä tulen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!