maanantai 5. elokuuta 2013

Pikkusiskon pakollinen kidutus suoritettu

Nonni. Olen kotona. Polttarit sujuivat paremmin kuin hyvin ja nyt vanhaa isosiskoa hitusen väsyttää. Oma sänky, rauha, mies ja tyynyt – oi onnea. Miten se onkin aina niin, että reissuun on ihana lähteä, mutta kotiin on vain niin parasta palata? 

Polttariperinteisiin kuuluu ettei päivästä julkaista kuvia ennen sitä todellista h-hetkeä (johon on enää viikko, iiks!), joten joutunette odottelemaan niitä hetkisen. Voin kuitenkin vannoa että kuvia on hemmetisti – niiden läpipläräämiseen taitaakin mennä tovi jos toinenkin.

Kuvasaldoa odotellessanne saatte hitusen maistiaisia männävuosilta.

<3 Tuleva morsiamme vuonna 1987 tai 1988. 

Helena sai KERRANKIN olla prinsessa! Pienenä yleensä isosisko oli prinsessa ja pikkusisko palvelustyttö, jonka tehtävänä oli siivota prinsessan huone ;D. 

Ei kommenttia. 

Näin lempeitä katseita vaihdettiin silloin kun Hannele oli ilkeä teini-isosisko ja raukka toinen fanittava ala-asteelainen. Huomaa keltainen tukka (!). 

Polttarisankarille löytyi mukaan myös kuvassa näkyvä hieno ylioppilasmekko, mutta jostain syystä se ei ollutkaan enää AIVAN IHANA, kuten miljoona vuotta takaperin. ;)
Aikaleima ei pidä ihan paikkaansa, tämä kuva taitaa olla vuodelta 2010...
Polttarit olivat kaksipäiväiset, joista ensimmäinen sujui ihan vain kaasojen ja itse morsmaikun kesken mökillä. Helena-rukka oli aluksi hädissään, mutta lopulta onnellinen.

Sisarusside on ehdottomasti jotain sellaista, jonka haluan antaa tulevaisuudessa (toivottavasti) myös omille lapsilleni – se taitaa olla yksi elämän opettavaisimpia rasittavuusrakkauksia, sillä siskot ja veljet kyllä aiheuttavat aika paljon harmaita hiuksia ja raivokohtauksia puolin ja toisin, mutta sitten se toinen ihminen on kuitenkin yksi niitä elämän tärkeimpiä ja järkyttävän rakas.

Nyt on sitten kaikkien siskosten polttarit vietetty (meitä on kolme), vielä pikkuveli olisi saateltavana avio-onneen ja alttarille. Harmi vain että isosiskolla taitaa olla kielletty menosuunta niihin bileisiin, pah ja pah.

Siirrymme tällä viikolla pääkallopaikalle Pohjanmaalle jo torstaina, sillä häät ovat puutarhahäät vanhempieni kotona. Meidän perhe on siitä huikea, että meteliä lähtee enemmän kuin laki sallii ja jokainen meistä tietää vähän paremmin, että miten hommat pitäisi hoitaa. Taidan siis tyytyä tällä kertaa aivot narikkaan -osaan ja tehdä tasan niin kuin käsketään (ei omia mielipiteitä, toim. huom.) :D

<3 Hannele


4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa oikein mukavalta. :)

    VastaaPoista
  2. Voin kertoa, että allekirjoittanut on totaalisen poikki.. vielä 12minuuttia 13h:n työpäivää jäljellä :D Oma mies ja tyynyt joutuu vielä odottaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!