perjantai 23. elokuuta 2013

Gina Tricot laajentaa konseptiaan

Huh! Olen ollut aikamoisen vatsataudin kourissa viimeiset pari päivää. Tehokkaasti aukaisin raskausjuorupankin töissä ryntäämällä oksentamaan kesken palaverin ja siitä se ajatus sitten lähti. Iltaan mennessä makasin kuumehorkassa ja uikutin.

Noh, ei siitä sen enempää muuta kuin ai että on ihanaa olla hiljalleen paranemaan päin.

Gina Tricot kertoo tuoreessa tiedotteessaan laajentavansa konseptiaan, sillä nyt olisi aika tavoittaa myös meitä ei-enää-teini-ikäisiä naisia. Passaa hyvin.


Ketju jakaa konseptinsa neljään: White, Black & Grey label sekä New Classics, joista jokainen on kohdennettu eri kuluttajaryhmälle.

Omat kokemukseni Gina Tricosta ovat melko vähäiset, mikä johtuu vahvoista laatuepäilyksistä ja tuotteiden eettisyyskin mietityttää – voiko niin halvalla tehdä hyvää ja olla polkematta muiden oikeuksia? Tosin muutama Ginan vaate itseltäni toki löytyy ja ne ovat kestäneet hyvin käyttöä. Niin ja tietysti ne kalliimmatkin merkit saattavat olla tuotettuja missä ja miten tahansa *huoh*.

Millaisia kokemuksia teillä on Gina Tricot'n vaatteista tai myymälöistä?


<3 Hannele

11 kommenttia:

 1. Anonyymi8/23/2013

  Nii ja onhan esim henkkamaukalla muitakin yrityksiä, joissa myydään ihan samoja kuteita, ne on vaan kohdennettu niille jotka "ovat kasvaneet ulos" henkkamaukan vaatteista ja laadusta. Samanlaatuisia ne vaatteet on näissä heidän muissakin putiikeissa ja jengi ostaa niitä sitten innoissaan kalliimmalla kun "ovat parempia kuin henkkamaukan". Niin niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Cos, Monkit jne. Mutta itse kyllä nykyään liputtelen Henkan laadun puolesta ja eettisyyskin on huomattavasti parempi kuin esim. Lindexillä tmvs., koska firmaa on syynätty niin tarkasti niin pitkään – eivät halua tehdä pienintäkään virhettä :). Kiva huomata että kuluttajien älähdyksellä on jotain merkitystä.

   Poista
  2. Anonyymi8/23/2013

   Hihih, en aamulla saanut tänne kuin tuon alkuälähdykseni padilla kirjoitettuna, ja sitten meni juntturaan (hoi iPadien omistajat! Onko muilla sellaista ongelmaa, että jos kirjoittaa Bloggerin blogeihin kommentteja ja napauttaa mitä tahansa kesken kirjoituksen, kenttään ei voi enää kirjoittaa mitään vaan on aloitettava alusta, kun ei se anna sitten kopioida/liittääkään vanhaa tekstiä? Käytän Chromea). Näin tuntien kuluessa olen jo unohtanut punaisen lankani, mutta päätin tulla viimeistelemään kommentin jos ei muuten, niin ainakin nimimerkillä :D

   Henkkamaukka on minusta ihana, noin niinkuin perusvaatteiden osalta. Muuten tällä hetkellä taitaa olla sellainen tyyli vallalla, joka ei ainakaan mua pue kyllä ollenkaan :) Turhan erikoista ja omaan silmään tylsääkin. :D

   Laalia

   Poista
  3. Mulla on tuo sama ongelma ipadilla ja oon ratkaissut sen niin, et klikkailen kommenttien tilaus sähköpostiin täppää kunnes kirjoittaminen taas onnistuu :)

   Poista
 2. Voi ei, paranemista sinne! Yrjötauti on jotain niin hirveetä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi tämä on nyt hiljalleen kääntymässä voittoa kohti. :)

   Poista
 3. Oih - paranemisia!

  Ja siis täytyy sanoa, että H&M:n eettisyys ja ihan faktinen laatu on on paljon parempi kuin monen "keskitason" merkin. Varsinkin täällä Ruotsissa H&M on ihan älyttömän suurennuslasin alla, koska ovat niin suuria, ja pienimmistäkin virheistä tulee ihan kamalat otsikot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen kuullut ja mielestäni Henkan laatua riepotellaan nykyään aika turhaan, sillä vaatteet ovat laadukkaampi kuin esim. Espritillä tai Vilalla näin äkkiseltään ajateltuna. Minusta tämä on ihan mahtava osoitus meidän kuluttajien mahdollisuudesta vaikuttaa :).

   Poista
 4. Sinut on haastettu!

  http://rentus.blogspot.fi/2013/08/haaste-11-asiaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, käynkäs kurkkaamassa! :)

   Poista
 5. Kuulostaa kyllä hyvälle :>

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!