maanantai 26. elokuuta 2013

Continentalin ja Adidaksen rengaskumilenkkarit testissä

Sain blogini kautta kokeiltavakseni Continentalin ja Adidaksen yhteistyössä suunnittelemat juoksukengät. Olen juossut jo muutaman vuoden Silloin kun sattuu huvittamaan -meiningillä, mutta nyt viime aikoina se on ollut hieman tavoitteellisempaa. Toivoisin saavani hikihyppelystä rutiinin ja kertatavoitteena on 3–4 kertaa viikossa, kun tällä hetkellä juoksen noin 1–2 kertaa viikossa. 

En todellakaan ole mikään välineurheilija ja olen juossut ihan järkyttävillä, vanhoilla möhkökengillä tähän asti. Täytyy sanoa, että ero edelliseen on aika hurja – miten ihka oikeat juoksukengät voivatkin olla niin kevyet? Ja vielä tyttöjen väriset?
Yleensä hihhuloin iloisesti ensimmäiset 25 minuuttia ja sen jälkeen elämä onkin tsemppausta ja murhaa. Liekö kunto kasvanut näin radikaalisti, tai sitten juoksukengillä on todella niin paljon vaikutusta, mutta 45 minuutin jälkeen olisin edelleen jaksanut juosta vaikka kuinka! Vatsataudin jälkeen en uskaltanut kuitenkaan liikoja lähteä revittelemään, vaikka mieli vähän tekikin.


Continentalin rengasta löytyy pohjasta, mikä vaikuttaa pitoon esimerkiksi sadesäällä. Saapas nähdä, miten uudet poponi toimivat syksyn sateissa. 


<3 Hannele

Yhteistyöpostaus
1 kommentti:

  1. Vaikka olen muuten henkeen ja vereen Nike-ihminen, juoksen myös adduilla koska ne ovat jalkaan paremmat. Omat AdiZerot alkaa olemaan jo kohta tapissa ja vaihto lähenee, siksi nämä täytyneekin pistää korvan taakse! Kelpaa sitten huonommillakin säillä pinkoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!