lauantai 17. elokuuta 2013

Ikean kuvasto 2013–2014

Viikonloppu jeajea! Ihanaa kun saa taas hetken kölliä pitkään sängyssä aamulla ja juoda aamukahvit rauhassa <3. Edellisessä postauksessa kerroin käväisseeni Ikean tuoreen kuvaston lanseerauksessa loppuviikosta, kai tekin haluatte nähdä, miltä näyttää Ikean vuosi 2013–2014?

Ikea on onnistunut siinä, mistä monet suomalaisbrändit vasta haaveilevat. Jos Suomi-kodit ovat täynnä Marimekkoa ja Iittalaa, niin Ikea on onnistunut valtaamaan melkeinpä jokaisen kodin koko maailmasta – aikamoista. 

Tässä hieman kuvasaldoa Ikean kuvastolanseerauksesta viime torstailta. En ollut yksin aamubileissä, kuten kuvasta näkyy...Terveisiä sille lukijalle, joka toivoi mun hieman laihduttavan viime postauksessa... :D Nuo skonssit oli näääääin hyviä – unelmoin niistä vielä illallakin! Omnom.

Lääkärin määräämä karppausruokavalio on heittänyt häränpyllyä lomalla, mutta onneksi arkena voi palata ruotuun. Kuten kuvasta näkyy ;).Mulle tää! Ja nuo kaikki muutkin jutut!


Ihana tapa muuten säilyttää vihanneksia ja hedelmiä! Tosin en osaa sanoa, miten hyvin ne säilyvät tuollaisissa suljetuissa lasipurnukoissa... :)

Poimin kuvastosta muutamia suosikkihuoneitani, mitäs tykkäätte niistä? Lisää löydätte Ikean virtuaalikuvastosta, jota pääsee lukaisemaan täältä. *klik*<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Nouuu mä olisin myös tahtonut tuon jättikuvaston! Harmi kun kaikki tuntuu nykyään tapahtuvan aamuisin niin ei ikinä pääse paikalle...ilmeisesti ongelma ei kuitenkaan ole monella sama päätellen osallistuja määristä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuules, se painaa sata kiloa. En jaksanut roudia sitä mukana, katson kuitenkin kaiken netistä :D.

   Mutta upea kuvasto oli jälleen kerran. Ikea on kyllä oman alansa edelläkävijä, ehdottomasti.

   Poista
 2. Tuo on sinänsä mielenkiintoista, että myös tässä huonekalujätissä on se idea, että yhdistä surutta "virallisen" designin kanssa. Samoin kuin vaateketjuissa. Ikea on vuosien saatossa prepannut melko lailla, mutta edelleen karsastan ajatusta kokonaisesta Ikea-kodista. Toisaalta en myöskään pidä ajatuksesta kokonaisesta Kodinykkönen-, Masku- , Isku- tai Boknäs- kodistakaan. Kaikkea sopivasti ja yhdistettynä ihaniin perintoaarteisiin :) Niin ja meillä on mainoskieltolappu ovessa, joten kuvasto pitää hakea paikan päältä..

  VastaaPoista
 3. Joo täydellinen Ikea-talo on aika pelottava, mutta sieltä on kiva bongailla kaikenlaista, eikä tarvitse maksaa itseään kipeäksi :). Laatu voisi kyllä olla parempi, sillä osa huonekaluista kestää vuosi toisensa jälkeen, mutta osa on aivan hävyttömän huonolaatuista.

  VastaaPoista
 4. Meillä on Ikea-kalusteita, jotka on kestänyt vuosikausia. Silti on sellainen olo, että - äääh, jotain hienompaa pitäis olla - eikä mitään Ikeaa... Ja kyllä vain olisin nyt viimeksikin varmasti hankkinut String-hyllyn, kun makkariin tarvittiin pikkuisen lisää hyllytilaa. Mutta koska siihen ei nyt ollut budjettia, seuraava "selkeälinjainen ja suht tyylipuhdas" vaihtoehto oli Ikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. Nyt, kun ylimääräisiä roposia ei ole laittaa kaikkeen, tuhlaan ne mieluummin itseeni kuin kotiini :D. Katsotaan vaikka sitten kymmenen vuoden päästä, ehhee.

   Poista

Kiitos kommentistasi!