tiistai 27. elokuuta 2013

Rakkaudella, terveisin, terkuin...

Olen pohdiskellut pitkään blogini nimeä, se kun on hituisen hankala. Tai ei nyt niinkään hankala, vaan ennemminkin vaikeasti muistettava ja sekoittuu helposti toisiin.

Pyörittelen uusia nimivaihtoehtoja mielessäni, mutta mikään ei ole ylitse muiden. Siksipä ajattelin pyytää teidän apuanne..

Mikä seuraavista vaihtoehdoista on mielestänne paras?

a) Rakkaudella, MRS.L
b) Terkuin, MRS.L
c) Terveisin, MRS.L
d) XOXO, MRS.L
e) Nykyinen on just jees
f) Ei mikään noista, vaan tää mun oma nimiehdotus, joka on....*kirjoittaa hullun hyvän ehdotuksen kommenttikenttään*

Tältä jäätävä ihno näyttää lähes meikittömänä. Iholla on aamulla laitettu bb-voide. 

On ollut yks vauhtipäivä tänään(kin). Onneksi mukava näin, sillä viikko ainakin sujuu vauhdikkaasti. Tällä viikolla toiveessa olisi varata vielä Hydrafacial-hoito kasvoille, jonka kerrotaan olevan todellinen superhyper – kenelläkään kokemuksia?

Kuten kuvastakin näkyy, kärsin edelleen melkoisesta hormoniaknesta, vaikka olen saanut ihoani taltutettua lääkkeiden, ruokavalion ja säännöllisen hoidon avulla. Tiedä sitten mikä noista todella on tehonnut parhaiten,  en uskalla uhmata tuota pyhää kolminaisuutta :D.


Minulla oli teininä todellinen unelmaiho, jossa ei koskaan ollut näpyn näppyä (tai sellaisia kipeäitä paukamia toisinaan, mutta vain harvoin), toista on elämä näin kolmekymppisenä teininä *huoh*. Hormoniakne on vielä siitä vaikea, että siihen on harvoin vain yhtä syytä ja ongelmasta on vaikeampaa päästä eroon.

Tällä hetkellä ihoni on kunnollisen puhdistuksen tarpeessa. Hydrafacial-hoidossa iho imuroidaan puhtaaksi, jolloin pääsee kertaheitolla eroon valko- ja mustapäistä, sekä muista ällötyksistä, mikä kuulostaa enemmän kuin hyvältä.

Jaa niin pitäskö ne hampaatkin valkaista? *I have big teeth!*
Jooh – näin sekaviin päivityksiin ja tunnelmiin.... Ehkäpä taitaa olla rouvan nukkumaanmenoaika ;).

<3 Hanettaja

11 kommenttia:

 1. Minä pidän tuosta vaihtoehdosta a :)

  VastaaPoista
 2. Minusta nykyinen on hyvä, en vaihtaisi.

  Kerro sää nyt sit vuorostasi mielipide mun blogista? :D

  VastaaPoista
 3. En nyt ossaa tuohon nimiasiaan oikeen sanua mittään. Mutta kävin tollasessa HydraFacial-hoidossa viime keväänä, ja tulihan siitä aivan ihanan tuntunen iho ja nenästäki varmaan puolet pienempi. Mutta se vaan jäi mieleen että olin just sillon lähössä etelään lomalle ja sit sain sieltä sellaset ohjeet että pitää pari viikkoa vältellä aurinkoa... vähän sit jänskätti että kuin etelässä käy.

  Joten kannattaa ainaki kysästä tosta, kun oot kuitenki lähössä ihanien naisten kanssa rannalle löhöömään <3

  VastaaPoista
 4. Siis eikö vaihtoehdot A ja E oo samat? :-)

  VastaaPoista
 5. Niin ja mun ehdotus on Hanettajan haaveet :-D

  VastaaPoista
 6. En kyl osaa sanoa, mikä noista olisi paras, ehkä a :)?

  Mulla on kans ollu monta vuotta todella epätasapainoinen iho :/ Ja kun niitä näppyjä tulee ihan kausittain. Välillä ei ole mitään ja yhtäkkiä kauheita paukamia puskee joka puolelle. Huoh, turhauttavaa!

  Kerrohan sitten lisää tuosta kasvohoidosta, hintaa jne :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi8/28/2013

  Hunaja, hunaja, hunaja!
  Mä käytän kerran tai pari viikossa niin että hieron suoraan purkista iholle, annan vaikuttaa hetken (mitä tahansa 5min ja 30min välillä, ajasta riippuvaa eroa en ole huomannut, mulla vaan on tapana jumpata tässä välissä) ja pesem pois. Perään tietty rasva. Huomaan eron jo seuraavana päivänä :)
  Täältä pieni pikainfopläjäys hunajasta: http://www.kauneusjaterveys.fi/artikkeli/syotavan-hyvaa-hipialle

  Laalia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi8/28/2013

   Jatketaan vielä, että mullahan on siis tosi herkkä iho (atooppinenkin vielä, käsistä ja jaloista lähtee iho ihan non-stoppina eikä mikään auta). Menkat kun alkaa, iho räjähtää. Käyn yhden illan bilettää, iho räjähtää. Syön huonosti, iho räjähtää. Nukun huonosti, iho räjähtää. Stressaan jotain, iho räjähtää. En ulkoile tarpeeks, iho räjähtää. Ihan sama mitä tekee, iho ei tykkää :D hunaja siis silti sopii mun herkälle iholle hajottamatta sitä tai nyt vallitsevaa tasapainoa ;) aina mulla jotain näppyjä on, mutta huomattavasti vähemmän kuin ennen eikä yhtään niin kipeitä kuin aiemmin :)

   Laalia

   Poista
 8. Nykyinen on musta kyllä hyvä :)

  Voi epäpuhtaudet joo. Herkkäihoisena niitä on pukannut aina kun iho reagoi pukkaamalla kaiken pihalle, symppaan!

  VastaaPoista
 9. no ei ainakaa xoxo... Mä en tiä miks, mut mua on aina kyseinen xoxo-juttu ärsyttäny :D

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille vastauksista! Taidan kallistua tuohon "Rakkaudella, Mrs.L" ihan virallisestikin, sillä nythän se on vain blogibannerissa... :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!