keskiviikko 21. elokuuta 2013

Finlaysonin Muumi-kuosit syksy 2013: Tove, vihdoinkin!

Tove Janssonin oma käsiala pääsee vihdoin ja viimein oikeuksiinsa Finlaysonin syksyn uutuuksissa. Onhan se tietysti kivaa, että muumeista on tehty myös lapsille mieleisempi versio, mutta kyllä nämä Toven kuvat voittavat japanilaisten muumit äänin 100-0 0.
'

Mitäs te olette mieltä noista uutuustuotteista? Olen jo hitusen kyllästynyt Muumi-kamaan, mutta nuo pikkupyyhkeet ja keittiöpyyhkeet olisivat kovasti mieleen...

8 kommenttia:

 1. Ihania! Aivan ihania nuo kaikki pyyhkeet mutta jotenki kauhistuttaa tuo valkoinen väri, meillä ne ainakin heti saa jotain lähtemättömiä tahroja. Joten haluaisin nuo kyllä mutta en raaskisi ottaa käyttöön.

  Tuo pussilakana vois kyllä ehdottomasti mennä ostoslistalle, aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahrat kyllä mietityttää itseänikin, mutta niitähän voi irrotella sitten vaikka kloritilla? Ja kai Muumimamman astiapyyhkeissä on toki mehutahroja, eikös ;).

   Poista
 2. En ole koskaan, koskaan, koskaan nähnyt pikku myytä nuttura auenneena. Ihana. Se on saatava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se bailaa niin ankarasti? :D Joo mäkin tahdon tuon ja sitten noita keittiöpyyhkeitä...

   Poista
 3. Voi ei, miten ihania! Eihän tuota essua raaskisi käyttää, kun se likaantuu. :D Jotenkin tosi piristävän oloinen kuosi noissa, alkoi ne värikkäät animaatiomuumit jo aavistuksen tympimään. Toven omat piirustukset ovat ehdottomasti parempia (ne synkähköt postikortitkin ovat aivan ihania).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ymmärrän hyvin että värikkäät muumit vetoaa lapsiin, mutta kyllähän ne nyt ovat aivan eri asia kuin alkuperäismuumit... Kohderyhmäkin tyystin eri :)

   Poista
 4. Aivan ihana tuo Pikky Myy-esiliina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Noita oli myös mm. säilytysasioita samalla kuosilla :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!