sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Maximekko kesäksi!

Mekkomittani on lähes poikkeuksetta ulottunut polven yläpuolelle, mutta nyt huomaan muotilehtien kuvien ja trendien purreen – tää tahtois maximeininkiä!

Lyhyille naisille maximittaa ei pahemmin suositella, mutta olen päättänyt, että nuo typerät pukeutumisvinkit nyt ole ennenkään missään toimineet. Nakkaan koipeeni korkkarit tai vaihtoehtoisesti näytän nätisti keskaria kaikille, jotka väittävät etten ole vähintään 170 senttiä ja ihan hullun pitkä nainen.


Maxi dress for Summer

Erityisesti alhaalla näkyvät nuolin merkityt ovat suosikkeja – harmi vaan, että koot ovat jo päässeet
loppumaan!

Myös tuo toisiksi ylimmäinen kukallinen ystäväinen houkuttaa.  Tahtoo, tahtoo. Nuo mekot on kuin tehty hellepäivän hidastettuun mainoskävelyyn ällöttävän mairea hymy naamalla. Jeps.


<3 Hannele


8 kommenttia:

 1. Minulle myös!! Viime kesänä en päässyt kertaakaan ulos uusissa maxeissa, nyt tulee muutos! :) Ei se pituus, vaan se asenne! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Pieni nainen, iso muna ja jumalaton sielu... ;D.

   Poista
 2. Maximekko on jo, tulis vaan se kesä <3

  VastaaPoista
 3. Ihania! Tää leidikin joutuu vaan vähän vissiin leikkaamaan noista helmoista pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hehhee. Ostetaan tuommonen putkilo ja leikataan siitä kummallekin oma mekko!

   Poista
 4. Juuri näin :D keskaria kaikille jotka noin väittävät! Itse mini pituisena ihmisenä olen vuosia jo käärinyt itseni maxi-mekkoihin,jumaloin niitä. Vinkkinä tämä on hyvä ja monen mekon kanssa toimivaksi testattu. Itse en lyhennä koskaan maxeja kun en tiedä pistänkö korkoa vai liipustanko sandaaleissa joten ompelen aina maxin helmaan pienen lenkin (vähän kuin häämekkonen laahuksissa on)jonka saan sormeen ympärille ja mekon helma nousee kätevästi juuri sen verran ettei tarvitse kompuroida :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!