lauantai 12. tammikuuta 2013

Ole oma kenkäsi...


Ihana lyhytelokuva, jonka tekemiseen ei ole vaadittu ihmeitä, mutta silti on saatu aikaan jotain suurenmoista – olisitko uskonut, että meistä bloggaajista löytyy näinkin taitavia tekijöitä? No niin minäkin!

Wendy's Lookbook on ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani, eikä pienin syy ole vahva visuaalinen ilme ja viimeistely. Itselleni blogit tuovat mukavan lepohetken päivään ja nautin siitä, että kirjoittamisen aiheet ovat usein hyvinkin hemmottelevia ja pinnallisia – kauniita kuvia ja suloisia hetkiä. 

Haluaisinkin kysyä, miksi te luette blogeja? Ovatko syyt samat kuin minulla, vai kaipaatteko jotain muuta?

Rauhaisaa sunnuntaita!

<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Ihana, ihana! Pakko mennä heti tsekkaamaan tuo Wendy! Kiitos - ja hauskaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä :). Ja hauskaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Voi että mikä ihana elokuva kengistä! <3 Tuli melkein kyyneleet silmiin.. jotenkin tosi liikuttava. Wendyn blogi meni nyt seurantalistalleni, kiitos tästä hani! <3

  Blogien lukemisesta kun kysyit, niin sen lisäksi että se on mullakin mukava lepohetki, niin haen myös inspiraatioita kynsille ja pukeutumiselle :) Lifestyle-osiot ovat myös aina mukavaa luettavaa :) Kuvien hyvä laatu on mulle tosi tärkeää, kauniita kuvia voisi ihastella tuntitolkulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin kuvat ovat tärkeitä ja unelmoin siitä, että osaisin ottaa parempia otoksia tänne blogin puolelle. Myös asukuvien puuttuminen harmittaa, mutta kaukolaukaisin ja ständi ovat ostoslistalla ;). Uros ei nimittäin oikein a) hallitse kuvaamista b) ei vois vähempää kiinnostaa kuvata eukon kenkiä ;D.

   <3

   Poista
  2. Sama täällä, ei vois herraa vähemmän kiinnostaa :D Mulla on ongelmana huono valaistus, ja siks on menny monet kerran hermot. Nyt pistin tilaukseen kunnon studiovalaisimet :D Saa nähä muuttuuko meijän pieni luukku kohta kokonaan kynsistudioksi :D Samoin noi asukuvat teettää mulla ongelmia, vaikka jalusta mulla kyllä on, mutta puhdasta seinätilaa taustaks on ollu vaikee säätää..

   Poista
  3. Niin ja voi miten mahtista olisikaan saada upeita kuvia ulkona, niin keskellä kaupunkia kuin heinäpeltoakin. Saapas nähdä, onnistuuko koskaan :D.

   Jään innolla odottamaan sun valaistuja kuvia (ja ehkä törmään niihin valaisimiinkin joskus – voidaan vaikka tehdä ihmispyramidi ja ottaa siitä kuvia... ;D).

   Poista

Kiitos kommentistasi!