keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Vanessa Paradis and Me

Olen ollut Vanessa Paradis -fani lapsesta asti. Hento ja suurisilmäinen Vane sai pienen Hanen ihastuksiin jo 80-luvulla eikä ajaton tyylikaunotar ja silti niin ihanan pippurinen nainen vanhene, vaikka aika kuluu.

Tänään hänet voi nähdä esimerkiks Hennes & Mauritzin tuoreen kampanjan pääkasvona. Love, love that lady.

Olin pienempänä kaikkien muiden epävarmuuksieni lisäksi erittäin tietoinen suurista etuhampaistani, joissa on melkoinen lovi keskellä. Mutta niin oli Vanessallakin!


Lapsuuden idolit antavat parhaimmillaan puhtia ja asennetta pienen tytön elämään, joka on hitusen outo ja liian usein koulukavereiden silmätikkuna. Vanessan ansiosta annoin sanallisesti köniin muun muassa eräälle Eetulle, joka jaksoi joka päivä muistuttaa vääristä vaatteista ja muista epämukavuuksista. It felt good.

Usein lasten suosikit ja julkisuuden henkilöt eivät välitä siitä, millaisen kuvan he itsestään antavat ulkopuolisille. Ja voiko olla parempaa palvelusta jälkikasvulle!


On hyvä kertoa perheen pienimmillekin, että elämä ei ole aina kiiltokuvaa ja maitotytön hymyllä ei anneta takaisin ja pärjätä. Kaikkia ei tarvitse miellyttää. Ilkeys ei tietenkään myöskään ole mikään valttikortti, mutta se ei olekaan synonyymi puolensa pitävälle, rohkealle ihmiselle (tämäkin opittiin kantapään kautta).

Kiitos siis Madonnalle, Vanessalle ja Naomille, jotka tekivät mitä lystäsivät ja näyttivät, että tytön ei tarvitse olla kiltti pärjätäkseen. Onpas lässyä ;).

<3 Hannele

Ps. Kuvat ja video, courtesy of H&M
Pps. Terveisiä myös neljännelle lapsuuden idolille, Remontti-Reiskalle. Oot paras ja katon sua aina koulun jälkeen! T: Hane 8-v.

4 kommenttia:

 1. Hei tämähän kuulostaa ihan lupaavalta! Tosin Vanessaa olen aina kadehtinut kun sai sen yhden kuuman miehen itselleen.... mutta kenties voin nyt antaa asian olla kun ovat eronneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No mutta Jonehan on nyt vapailla markkinoilla (ehkä?), joten go for it!

   Poista
 2. Anonyymi1/25/2013

  Ei ollut lässyä, vaan asiaa!
  -Anna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!