tiistai 22. tammikuuta 2013

Mekonkutaleet

Saako kitistä? No nyt kitisen. Aiheena kevään muoti ja tulevan kesän/ kevään mekot.

Mikä siinä on, että ei markkinoilta löydy enää meikäläisen mentävää mekkoa? Hakusessa olisi v-kaula-aukolla varustettu yksilö, jonka vyötärö alkaa lantiolta ja levenisi vasta lantiolta – ei vyötäröltä.

Hannele-merkkiset ihmislapset eivät kerta kaikkiaan näytä sitten tippaakaan hyvältä tämän hetken muotimekoissa, jotka toisin sanoen näyttävät kaikki joko...


..kaiken paljastavilta vesirajakauhuilta...


...peplumeilta, joiden sopivuudesta meikäläisen kropalle ei varmaankaan tarvitse kertoa enempää...


...tai sinänsä kauniilta mekkosilta, joiden vyötärö alkaa aivan väärästä kohtaa, eli juurikin tuosta vyötärön kohdalta, joka ei taasen sovi tälle naiselle yhtään. Kaipaan LANTIOLTA levenevää tyyppiä. 

Muitakin vaihtoehtoja toki löytyy, kuten tämä viehättävä säkki, jonka hinta on muuten liki 350 euroa.


Do you ladies feel my pain? :D

<3 Hannele

Ps. Kaikki kuvat ja mekot Nellystä.

11 kommenttia:

 1. Viehättävä säkki näyttää ihan silkkiyöpaidaltani, jonka ostin pari vuotta takaperin stoccalta joulunjälkeisestä alesta parillakympillä.. Mutta siis joo, vesirajat no nice. Mutta kaipa mä olenkin jo "vanha rouva", jonka pitää siirtyä jonnekin kotimaiseen säkkituotantoon. hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kuuleppas, olet hehkeä ja nuori nainen.

   Poista
 2. i feel your pain! Mikään ei taas sovi tai käy, kun ei istu ja on vääränmallisia kaikki. Mur! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi hyvä puoli tässä onneksi on, rahat säästyy! :D

   Poista
 3. Mä niiiiiiin tiedän tunteen! Pahinta, että viime kesänä mentiin samoilla malleilla, eikä viime kesänäkään päässyt ostamaan mitään uutta kivaa. Kaikista karmaisevin mun kropalle oli ne mitkä lähti levenee heti rintojen alta, näytin ihan raskaana olevalta O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, tiedän – mullekaan ne eivät sovi siis yhtään. Omaan melko kookkaan rintakehän (ei siis läskiä tai suuret tissit, vaan luusto on leveä), jonka vuoksi näytän nääääääääin paljon leveämmältä väärän mallisessa mekossa. En arvosta.

   Poista
  2. Anonyymi1/25/2013

   Haha sama täällä, ei läskiä (ei sen puoleen lihastakaan), ei isoja tissejä, mutta hiivatin iso luusto rintakehällä :) Joo ja olkapäät leveät. :)

   Poista
 4. Voi tiedän niin tunteen! Minä olen suorastaan hankala mekkojen kanssa, minä kun kroppani puolesta tahtoisin polvimittaisen mekon. Se on yllättävän hankala haaste löytää, ellei halua "muodikkaita" ruskeaa tai mustaa. Väärän mallisia ihan kaikki sanon minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polvimittaisia mekkoja oli muuten TopShopissa paljon? Tosin niitähän ei voi sovittaa tilaamatta...

   Poista
 5. Hihii, "VIEHÄTTÄVÄ SÄKKI" - sain kunnon naurut!!! Kiitos siitä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!