keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Valeria Lukyanova = ihka elävä barbie!

Länsimaisista kauneuskäsityksistä naisille ja etenkin nuorille naisenaluille on ollut paljon puhetta. Ikisuosikki Barbie on ollut silmätikkuna eikä näköjään syyttä: venäläinen Valeria Lukyanova on tehnyt itsestään aidon barbienuken näköisen.

Tässäkö on täydellinen nainen? Sitä voi kukin pohtia.


Olen aika sanaton. Kaikki kuvat: Huffington Post

Mittasuhteet, kasvonpiirteet ja kaikki muukin on tästä naisesta ja sanasta "luonnollinen" todella kaukana. Tällaista naiskuvaa sitä itsekin fanitti lapsena? Aika hurjaa. Myös vaatekauppojen mallinuket ovat samaa kaliiberia.

<3 Hannele

10 kommenttia:

 1. Anonyymi1/30/2013

  Aika onnistunut, jos näin voi sanoa! Mutta tosi tosi hurjaa...

  VastaaPoista
 2. Kuinkahan tälle Barbielle käy vanhetessa? Sääliksi käy. Monella tapaa!

  VastaaPoista
 3. Huhhei, aikamoinen! :D :D

  VastaaPoista
 4. Käskin miehen katsomaan, ja kommentti oli "hyi kauheeta". On aika extremeä, mutta jokainen on oman elämänsä herra. Toinen asia on sitten, onko näillä bodymodification- faneilla kaikki kotona.

  VastaaPoista
 5. Näin joskus dokumentin tästä naisesta ja kuvat ovat pitkälti photoshopattuja, onneksi. Livenä näyttää kyllä oudolta, muttei niin nukkemaiselta kuin voisi kuvitella. Olenko harvinaisuus, kun barbie ei ollut millään tavalla mun fanilistalla? Pikkuautoja kannoin sitten senkin edestä pikkusalkuissa :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on pelottavaa. Muuta en osaa sanoa.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi2/01/2013

  Heippa, pakko tulla vähän hehkuttaa! Oon jo aijemminkin suositellut semmoista ripsiravinnetta kuin Talika Lipocils. Nyt 4kk käytön jälkeen on pakko todeta se itselläni toimivaksi! Ripset on kasvanut huomattavasti, eikä ne tipu! Mullahan uusiutuu ripset normaalisti n. 3kk välein, ja kivasti tietty sillain että toisesta silmästä katkee aina samasta kohtaa reippaasti pois, niin että ne näyttää lähinnä saksilla leikatuilta. Nyt ei ole ollut moista ollenkaan. :) Ei tarvii myöskään taivuttaa ripsiä, kun ne taipuu ihan itekseen.
  Mitään älyttömiä senttejä ei ole tietenkään kasvanut, mutta ero on silti valtava. Ja kuten ennen sanottu: ripsarin alla ihan korvaamaton tuote. Eikä muuten maksa satasia, niinkuin RevitaLashit ja NeuLashit (jotka muuten sisältää sitä jotain maksasyöpää hoitavaa ja vaarallista ainetta), vaan sen n. 20€ (Stocka). Yhellä putelolla olen mennyt ton 4kk, käyttänyt aamuin ja illoin, ja vielä vaan riittää.
  Pienen eron huomasin jo ihan parin viikon käytön jälkeen, tosin taisi olla kyse enemmänkin tuosta ripsien kaartuvuudesta kuin oikeasta pituudesta :)


  Nettle Stimulates the eyelash growth
  Horse chestnut extract Strengthens lashes & stimulates blood circulation
  Allantoïn Hydrates lashes
  Soy lecithin Carry active ingredients into the lashes
  Witch hazel Calming and soothing
  St John's wort Calming and soothing
  Apple extract Softens, calms, heals & refreshes
  Näistähän tuo pähkinä on sisäisesti nautittuna isoissa määrissä myrkyllistä, mut en jaksais uskoa että näin pienissä määrin ripsissä olis haitallista (olettaen, ettei loppuikäänsä tietty käytä :D)

  Siis taas kerran: SUOSITTELEN. :)

  /Laalia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouvau! Pitäisipäs laittaa itsellenikin testiin :). Kiitos vinkistä! Tuosta sais hyvää postausta, vaikka mulla onkin suht pitkät ripsuräpsyt (mutta AINA voi olla pidemmät paitsi jos on Johanna Tukiainen).

   <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!