perjantai 25. huhtikuuta 2014

Helsingin taitavin ripsienpidennysten tekijä?

Ripsien pidennysten teko on todellinen taitolaji, sillä huono tekijä voi pilata ripset ja jopa aiheuttaa tulehduksia silmiin. Itse olen ottanut pidennykset vain kerran elämässäni – hääpäiväksi – ja silloin kohdalleni osui onneksi todellinen ammattilainen. Valitettavasti hän ei enää tee ripsiä lähellä asuinpaikkaani, joten tarvitsisin uusia vinkkejä!

Naimapäivänä oli ripsetkin ojennuksessa. Kuva: Tuukka Ervasti
Onko sinulla kokemusta hyvästä tekijästä? Ilmianna heti! Toivoisin hemmottelevani itseäni pidennyksillä ennen vauvan syntymää ja tarkoituksena on ottaa ripset jälleen vain hetkeksi. Etenkin te, jotka olette aina välillä ottaneet pidennykset ja välillä olleet ilman olette kultaakin kalliimpia vinkkaajia. 

<3 Hannele

5 kommenttia:

 1. Sattuipa sopivasti kohdalle sun postaus. Itse oon just tänään menossa huoltamaan ripseni Beauty Studio Chelseaan, jossa kävin vähän aika sitten laittamassa ekat ripseni. Tekivät uskomattoman hyvää jälkeä, joten suosittelen! Tässä linkki postaukseeni missä höpisen enemmänkin asiasta: http://iwaitfornoman.blogspot.fi/2014/04/ripsihuolto-beauty-studio-chelsea.html

  Tää sijaitsee keskustassa Annankadulla! :)

  VastaaPoista
 2. http://beatissa.blogspot.fi/search/label/ripset Kannattaa tsekata toi blogi ja just noi ripsipostaukset. Oon samaisessa paikassa saanut aina upeat hiukset ja ainakin blogin perusteella ripsiasiantuntemusta löytyy paljon. Jos jossain vaiheessa päädyn hankkimaan ripsenpidennykset, niin se on Beat.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/25/2014

  Kävin laittamassa pitkään ripset Kaunis Silmä nimisessä paikassa Malminkadulla, mutta siellä ainoa oikea tekijä on Monica! Itse herkistyin käsittääkseni sille liimalle, niin ripset on nyt historiaa.. Harmittaa.. :(

  VastaaPoista
 4. Iso kiitos kaikille vinkeistä! Pitääkin käydä noita läpi :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9/27/2015

  Eksyin lukemaan sun blogia ja tähän postaukseen halusin kommentoida, koska löysin pitkän metskaamisen jälkeen parhaan ripsienlaittajan. Harriet ja liikkeessä Salon Duessa :) En nyt muista hintoja oikeen.. Mutta hyvät on!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!