perjantai 25. huhtikuuta 2014

Vappukattaukseen ideoita ja inspiraatiota!

Vappuna Suomenmaan valtaa jälleen iloinen paperisekamelska, jota yleensä kammoan – ne punakeltasiniset serpentiinit, ilmapallot ja spray-kökkäreet kuuluvat ehkä juhlaan, mutta eivät välttämättä näytä kauniilta esimerkiksi juhlakattauksessa.

Onneksi meidänkin on nykyään mahdollista tilata juhlavaa tilpehööriä myös ulkomailta – etenkin täälläkin paljon hehkuttamani Etsy tarjoaa melkoiset koristelumahdollisuudet männävuosiin verrattuna. Kävinkin katsastamassa muutamia kivoja juttuja näin perjantain ratoksi ja hain inspiraatiota tulevaan vappukattaukseen.Värikkäässä kattauksessa on ehdottomasti tärkeintä pitäytyä muutamissa jutuissa, jotta touhu ei mene liiallisuuksiin – vähemmän on enemmän myös tässä tapauksessa. Ainakin itse valitsen ennemmin vähän suurta kuin paljon pientä...

Etsystä tilaamisella on jo aikamoinen kiire, mutta onneksi netin ihmeellinen maailma pelastaa jälleen. Esimerkiksi paperikukkia ja pompomeita voi tehdä myös itse – ohessa ohjeet Youtube-versioina.

 Hyvää valikoimaa löytyy myös kivijalkaliikkeistä, kuten helsinkiläisestä Bake & Party -kivijalkamyymälästä ja Confetista, jonka jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen.

Me olemme kutsuneet mieheni siskon ja hänen miehensä meille syömään vappupäivänä, tarkoituksena on kuitenkin ottaa sattuneesta syystä suhteellisen iisisti. Jos suunnittelisimme suurempia kemuloita, innostuisin ehdottomasti näistä ideoista!
Ehkäpä sitten ensi vuonna? 

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Meillä myös vappua juhlitaan ihan perheen kesken mutta lapsille laitan ilmapalloja reippaasti ja heliumpallotkin pitää käydä ostamassa. Kiinasta tilasin helmiäishohtoisia ilmapalloja100kpl 4$ hintaan. Niistä riittääkin sitten useampiin juhliin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienemmillä irtoaa kyllä iloa niin paljon ilmapalloista, että ehdottomasti niitä on oltava! Mitä kautta muuten tilasit nuo pallot?

      Poista

Kiitos kommentistasi!