lauantai 5. huhtikuuta 2014

Tehokas kotijumppa rantakuntoon pyrkivälle: Jillian Michaels 30 days shred!


Kuten aiemmin kirjoittelin, vanhat postaukseni eivät enää näy yhtä hyvin lukijoille uuden urlin vuoksi, joten ajattelin teitä palvellakseni julkaista niitä suosituimpia uudestaan. 

Moni pyrkii nyt rantakuntoon ja vaikka itse olen pakotettu sohvalle, uskoisin Jillian Michaelsin tehovinkkien olevan kiinnostavaa luettavaa monelle. Eräs lukijani muuten kertoi saaneensa tällä keinolla itsensä aika tosi timmiin kuntoon (go Niina!), toki ruokavaliotakin oli rukattu sun muuta, mutta kuitenkin – teho on siis todistettu!


Jillian Michaels on tietysti telkkarista tuttu ja tiukkaakin tiukempi treenari, joka ei taatusti päästä loosereistaan helpolla – iiks. Itsekin treenailin ennen raskautta näiden videoiden avulla ja voin kertoa, että aivan helpoimmasta päästä ne eivät ole. 

Jillianin 30 days shred -videot löytyvät Youtubesta ja ohjelmassa on kolme 27-minuuttista jumppaa, jotka perustuvat circuit-tyyppiseen menoon. Aloita jumpasta 1 ja siirry jumppaan 2 ja 3, kun kunto riittää.

Eli 30 päivää tiukkaa treeniä 30 minuuttia päivässä: ensimmäiset 10 päivää mennään tasolla 1, seuraavat 10 tasolla 2 ja viimeiset tasolla 3.  Jos oikein hotsittaa, voi vetää vaikkapa 1. ja 2. putkeen ja tehdä tunnin treenin!

Viimeistä tasoa, eli tasoa 3, ei enää löydy netin syövereistä sellaisenaan, mutta ohessa kaikki pätkät putkeen.Täällä alkaa jälleen uusi päivä sohvalla. Mun kankkuni ei edelleenkään kestä suihkureissua kovempaa rasitusta ja voin kertoa, että kun mieskin on suurimman osan päivistä töissä, alkaa tämä jatkuva istuminen tuntumaan...

Unelmoin loppuraskaudesta, joka sujuisi kotia laittaen, itseä hemmotellen ja kevyttä liikuntaa harrastaen, mutta ilmeisesti joudun hitusen muuttamaan suunnitelmia... Hemmottelusta en ainakaan luovu, tarkoituksena on varata aika ripsien pidennykseen ja hierontaan (hieronta tekisi taatusti hyvää myös tuolle mun pyllylleni). Unelmana on myös pitkä lenkki koiran kanssa tuolla aurinkoisessa kevätilmassa – saapas nähdä, onnistuuko :D. 

Ihanaista ja energistä lauantaita! 

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Hieno julkaisu ja tykkään muutenkin lukea blogiasi =)
    http://ilovefreshfashion.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!