keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Voihan synnytys!

Illalla supisteli puolen tunnin välein. Neljältä aamyöstä supistuksia tuli jo säännöllisesti kuuden minuutin välein ja ne tuntuivat – eivät nyt niin järkyttäviltä kuin olen kuvitellut synnytyskivun tuntuvan, mutta silti ne olivat huomattavasti kivuliaampia kuin vaikkapa normaali kuukautiskipu.

Englantilaista synnytysteetä, jonka nimeen siskoni vannoo – enpäs sitten juonut sitä kuin muutaman kupillisen, auttaisiko tähän hätään?
Noh. Kuuden aikaan olin jo väsynyt ja päätin yrittää nukkua – lopulta se onnistuikin ja kun heräsin, supistukset olivat laantuneet. Nyt puoli kolmen aikaan kipeitä supistuksia tulee jälleen noin puolen tunnin välein, mutta ne eivät ole yhtä kivuliaita kuin yöllä. 

Turhauttavaa. Yöllä kuvittelin että synnytys olisi jo hyvässä vauhdissa tässä vaiheessa päivää. 

Pieniä väliaikatietoja siis, älkää ihmetelkö jos blogi hiljenee hetkeksi. Instagramin puolelle varmaankin päivitelen uutisia vauhdikkaammin, sivun löydät täältä. 

Onko muilla ollut kokemuksia jo alkaneesta synnytyksestä, joka ottaa takapakkia?

<3 Hannele

4 kommenttia:

 1. Taitaa olla avautumis suppareita. Kyllä se sielt syntyy semppiä

  VastaaPoista
 2. Mulla esikoisen synnytys enteili aamusta veritulpalla myöhemmin tulu supistuksia 10min välein, ei vielä niin kipeitä. Iltapäivällä ei ollu mitään, oli hyvää aikaa siivota koti :D ilta 8 aikaan alkoi säännöllinen supistelu alle 10min välein ja tiheni vaan. Yöllä 01.09 lapsi oli valamiina :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli soutaahuopaa meininkiä kolme päivää ennen synnytystä! Turhauttavaa ja hermoja raastavaa,tsemppiä!:)

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sinulla, liityin lukijaksi :) http://arjenmiljonaari.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!