perjantai 2. toukokuuta 2014

Lahjaidea raskausaikaan: Bola-koru

Bola-koru on raskausaikana käytettävä kaulakoru, joka helisee vienosti liikkuessa. Vauva kuulee ulkomaailman äänet jo noin raskausviikolta 22. eteenpäin ja oppii myös tunnistamaan erilaisia ääniä – korun helinä on siis tuttu lapselle myös syntymän jälkeen ja sen kerrotaan rauhoittavan lasta myös ulkomaailmaan pääsyn jälkeen.


Oma koruni on Design Domin käsialaa, sain sen häneltä lahjaksi valokuvaussessiomme jälkeen. Koru on ollut paljon käytössä eritoten koska tykkään roikkuvista kaulakoruista, mutta myös ajatus siitä että vauva kuulee helinän on kiva. :)

Kaunis riipus roikkuu kaulassa varmasti vielä raskausajan jälkeenkin – iso kiitos kauniista lahjasta Domille!Meillä on tänään tiedossa reissu Ikeaan – hoitopöytä pitää vielä hakea. Aluksi ajattelimme että emme moista hanki, mutta hoitopöydän avulla saamme vaipanvaihtopisteen kylpyhuoneeseen, mikä helpottaa kakkasotaa varmasti aika lailla ;D.

Aurinkoista päivää kaikille!

<3 Hannele

Ps. Kuukautismaista, kevyttä kipua on tuntunut nyt jo monta päivää putkeen – sieltä se lähtö lähenee ;).

4 kommenttia:

 1. Anonyymi5/02/2014

  Aivan ihana toi koru!!! Mulla on semmonen pelkistetty hopea pallo, mut oon ollu hirveen huono käyttämään sitä :(

  Täällä kans särkyjä ollu jo "ikuisuuden" mut vauva ei vaan tahdo tulla ulos :(( En jaksais odottaa enää yhtäään! Hyviä vointeja ja ihanaa synnytystä Hannele <3

  T. Korinna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Korinna! Toivotaan että sielläkin vauva jo tulisi hiljalleen, johan sitä olet varmaan odotellutkin tovin blogin perusteella. Itse veikkailen että ainakin muutama viikko menee, teidän perhe ehtii varmasti lisääntyä yhdellä jäsenellä ennen meitä :).

   <3

   Poista
  2. Anonyymi5/02/2014

   Ei sitä ikinä tiedä vaikka ehdittekin ennen meitä ;) <3

   Poista
 2. En ole koskaan kuullut tällaisista koruista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!